tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 pine-tree

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Wat ga je doen?

Maak een schilderij in Bob Ross® stijl! Gegarandeerd een artistieke ochtend of middag vol gezelligheid en plezier. Je maakt een landschapsschilderij dat zeker een plekje aan de muur verdient. Je zult versteld staan van het resultaat!

De methode van Bob Ross® heet de 'Joy of Painting®' methode en dat is niet voor niks! Iedereen kan dit namelijk leren, dus iedereen zal er zeker plezier aan beleven. De instructeur is door Bob Ross® gecertificeerd om deze workshops te geven. Hij zorgt ervoor dat iedereen met een adembenemend eindresultaat naar huis gaat.

Nodig dus, collega's, vrienden, familie of buren uit en ga aan de slag met het schilderen van een landschap. Altijd een succes onder de deelnemers, jong of oud. Je zelfgemaakte schilderij is ook een leuk aandenken aan het uitje en aan de schilderworkshop.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 32,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
1,5 tot 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 9,3 uit 25 beoordelingen

9,2 Beleving
9,4 Begeleiding
9,2 Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Voor een groot deel van de deelnemers was Bob Ross een onbekend begrip, maar na het tonen van een fragment van YouTube zat iedereen in direct in de goede sfeer. Deze sfeer werd door de instructeur mooi opgepakt en binnen 2 uur had een ieder een voltooid schilderwerk voor zich. Niemand van ons (inclusief de organiserende collega's) had verwacht waartoe we met een paar eenvoudige instructies in staat zouden zijn.
Begeleiding heel leuk en ook goed. De enthousiaste groep wordt bij belangrijke instructies er op een prettige manier bij geroepen. Verder veel vrijheid om zelf te proberen én bij een kleine misser of twijfel prettige 1 op 1 aandacht, om de puntjes op de i van onze kunstwerken te zetten. Het slot: alleen maar blije en trotse gezichten onder de collega's zonder daarbij ook maar 1 uitzondering.

Kortom echte aanrader voor zie een bedrijf uitje wil organiseren.

Door: Huisartsenpraktijk

Geweldig!

Voor het bedrijfsuitje van de Nijmeegse poppodia Doornroosje en Merleyn hebben wij Studio Redzji uitgenodigd op locatie. Reginald en zijn assistent waren niet alleen eerder op locatie dan wij, ze hebben zelfs eigenhandig de workshop al opgezet en overlegd met de beheerders van de locatie. Dit gaf al een perfecte eerste indruk, toen de workshop daadwerkelijk plaatsvond werd deze indruk alleen verder bevestigd. Fantastische workshop met een humoristische begeleiding en top service, iedereen si tevreden naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor een bedrijfsuitje!

Door: Jan
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01