starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Schilderworkshop Modern Art van penseel tot plamuurmes!

Wat ga je doen

Een schilderworkshop die zich onderscheid van anderen! Bij deze workshop maakt u samen met collega’s, klanten of relaties moderne kunstwerken in een ontspannen setting. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak gebruik van verschillende technieken en pas de materialen hier op aan. Van klassieke penselen tot plamuurmessen en rollers. Laat u uitdagen!

De mooiste creaties ontstaan als u niet teveel nadenkt, maar gewoon begint. De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Zo kunnen de deelnemers gezamenlijk aan één doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren. Het is ook mogelijk individueel te werken aan kleinere doeken. Als u hiervoor kiest kunt u ook van deze kleinere doeken één groot doek maken. Onze kunstenaar maakt dan in overleg met u een ontwerp zodat er mooi samenhangend geheel ontstaat.

De locatie waar de schilderworkshop gegeven wordt, is belangrijk voor de sfeer van de workshop. Wij hebben volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Wat dacht u van een schilderworkshop op het strand of juist in een landelijke omgeving? Wij verzorgen bijzondere en mooie locaties door het hele land, van strandtent tot kasteel. Uiteraard kunt u ook zelf een locatie aandragen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01