starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Schilderen op leer - Leren sieraad, portemonnee of etui

Wat ga je doen

Zoek je iets nieuws? Iets dat je nog niet eerder hebt beleefd? Een belevenis voor jou, je zussen, moeder of vriendinnen? Of samen met je collega's? Dat kan met deze bijzondere workshop schilderen op leer. Dit is een prachtige belevenis waarbij je aan het eind naar huis gaat met een zelfgemaakte tastbare herinnering zoals een mooi sierraad van leer, een beschilderde leren portemonnee of etui.

De verf die bij deze workshop wordt gebruikt is permanent en speciaal bedoeld voor leer. Voor de workshop kun je kiezen voor het beschilderen van een stuk restleer waar je een sierraad van maakt, een leren etui of een leren portemonnee. Voor de portemonnee of het etui kun je kiezen voor een exemplaar waar al een basis beschildering op staat, zodat jij het alleen maar af hoeft te maken. Iedereen zal vragen naar jouw mooie portemonnee, want niermand anders heeft hem… Of wat dacht je van een uitgebreide High Tea in combinatie met een workshop schilderen op leer? Ook dat is mogelijk! Rebecca neemt je mee in hoe en wat. Zij legt alles uit over gebruik van de verf, hoe de verf werkt en hoe je een mooi resultaat krijgt. Je gaat naar huis met een mooi aandenken waar je nog heel lang plezier van zult hebben. De verschillende opties zijn te reserveren vanaf € 25,00 per persoon met een minimum van 6 personen.

Rebecca is beeldend kunstenaar gespecialiseerd in het beschilderen van leer. Zij heeft al meer dan 5 jaar ervaring met deze speciale manier van schilderen en maakt prachtige kunstwerken die draagbaar zijn. Rebecca is werkzaam in Barendrecht, waar zij ook workshops geeft.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01