tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Schakel de hacker uit in spannende citygame in Rotterdam of Amsterdam

Omschrijving

In Rotterdam of Amsterdam heeft een hacker jullie bedrijfssystemen platgelegd en hij vraagt losgeld in bitcoins. Als jullie dit niet oplossen, is er geen salaris voor jullie deze maand. Aan de slag dus met je collega’s, vrienden of familie om de hacker op te sporen en uit te schakelen.

Tijdens deze citygame gaan jullie in teams met tablets te stad in om aan de hand van foto’s, video’s, vragen en opdrachten de hacker te ontmaskeren. Een veroordeelde cybercrimineel komt jullie helpen, maar mis de hints niet.

Deze actieve citygame is een perfect onderdeel voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag in Rotterdam of Amsterdam. Beleef deze real life ervaring in combinatie met een digitale strijd die helemaal van deze tijd is in Rotterdam, onder begeleiding van een spelleider. Na afloop ontspannen of nog meer actie? Combineer dan met leuke workshop of pittige pubquiz.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
8 tot 500 personen
2,5 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?