starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Samen spelen - The Pub Games

Wat ga je doen

The Pub Games is de online speeltuin voor offline speelplezier! In de kroeg, op je werk of een toffe locatie. Met vernieuwende en uitdagende spellen voor iedereen. Bij The Pub Games leer je elkaar pas echt kennen!

In een competitie van 7 interactieve en uitdagende spellen van 15 minuten nemen de spelers het tegen elkaar op. Ieder spel werk je met een nieuw team samen om als speler een zo hoog mogelijk aantal punten te behalen. Je wisselt ieder spel van team zodat je zowel met als tegen de andere spelers speelt. De speler wint die de meeste punten weet te behalen!

Ieder team speelt via één smartphone en probeert de meeste namen te raden, zo snel mogelijk de puzzel op te lossen en codes in zo min mogelijk aantal pogingen te kraken. Tijdens de spellen is er op groot scherm live de tussenstand van het spel te volgen. Wie is de ijzersterke samenwerker, wie de strateeg en wie kan zijn grote mond niet waarmaken?

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01