starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Samen op de Tandem door Brabant

Wat ga je doen

Ben je wel toe aan een leuke dag in de natuur? Wat dacht je van een tandem huren en door Brabant crossen met je geliefde, beste vriend of vriendin, collega of met een familielid? Let op, jullie moeten wel een beetje kunnen samenwerken om vooruit te komen!

Je kunt de tandems komen ophalen in Raamsdonksveer. Dit is een unieke manier om de omgeving te ontdekken. Kies jij voor een route langs verschillende dorpjes aan de Maas? Of gaan jullie op avontuur bij de jachthaven in Drimmelen? Vraag ons gerust naar de mooiste routes.

Leuk voor elk gezelschap, zo’n dagje op de tandem. Ook kinderzitjes zijn beschikbaar, zodat de allerkleinsten gewoon mee op ontdekkingstocht kunnen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01