tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Samen een James Bond film maken

Wat ga je doen?

'The Mother of All’ is de titel van de spannende James bond film die jullie in teams gaan maken. Compleet met special effects. Elk team filmt een scène en alle scène's achter elkaar gemonteerd, leveren de complete film op! Een bijzondere en uitdagende groepservaring. Voor iedereen is er wel een actieve rol te vinden. Tijdens de borrel of het diner wordt de complete film vertoond en worden de 'Oscars' uitgedeeld!

Na de workshops acteren, regie, camera hanteren en special effects worden de rollen verdeeld en kunnen jullie met de opnames beginnen. Net als in een echte Bond-film raak je verwikkeld in hachelijke, spannende en romantische situaties, compleet met special effects en de nodige bloopers.

Wanneer alles eenmaal aan elkaar is gemonteerd, wordt de speelfilm onder het eten getoond en kun je met zijn allen nagenieten van jullie verschrikkelijk goede prestaties.

Samen een James Bond film maken is een aanrader als bedrijfsuitje, maar is ook voor teambuilding en teamtraining zeer geschikt

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 45,- tot € 125,- per persoon (incl. BTW)
35 tot 200 personen
3 tot 9 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels, Duits en Frans

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Prima organisatie

Wij hebben met zeer veel plezier de James Bond film gemaakt. Met 100 mensen een film maken vraagt om een goede organisatie en improvisatie. Dit was allemaal prima geregeld. Het eindresultaat ‘de James Bond film’ mag er absoluut zijn en zorgt voor veel hilariteit.

Door: D. Wijbenga
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01