starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Rondvaart door Haarlem - Dynamique

Wat ga je doen

Als leuk uitje, waarbij de boot centraal staat, organiseren wij Rondvaarten en Bootverhuur. Naast ons buitensportcentrum in Spaarnwoude kan onze Spaarneboot jullie op elke gewenste opstapplaats rondom Haarlem oppikken.

Onze schipper neemt u mee over het Spaarne en vaart over de Mooie Nel richting Spaarndam. Maar ook langs Penningsveer, over de Binnenliede, genietend van de omringende natuur, is een leuke vaarroute.

Bij droog weer kunnen de ongeveer 25 personen onder vrijwel alle lage bruggetjes doorvaren. Bij minder weer wordt de overkapping op de boot geplaatst, zodat iedereen droog blijft en wordt het varen doorgaans beperkt tot over het Spaarne.

Natuurlijk kan de bootverhuur of de rondvaarten onderdeel uitmaken van verschillende arrangementen in combinatie met allerlei outdoor activiteiten.
Zowel los als arrangement zijn deze gezellige uitjes uitstekend geschikt als bedrijfsuitje, familie-uitje of elk ander groepsuitje.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01