tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer boottochten
Rondvaart

Verken de Nederlandse wateren vanuit rondvaartboot

Ontdek Nederland vanaf het water met onze diverse rondvaarten!

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen tocht door historische grachten of een avontuurlijke verkenningstocht over uitgestrekte rivieren, onze diverse rondvaarten bieden voor elk wat wils. Stap aan boord en laat je verrassen door de schoonheid en diversiteit van ons waterrijke land.

Verken historische steden en idyllische waterwegen

Laat je meevoeren op een rondvaart door de schilderachtige grachten van historische steden, waar je versteld zult staan van de prachtige architectuur en verborgen juweeltjes die alleen vanaf het water te zien zijn. Of kies voor een tocht over rustige waterwegen en geniet van de idyllische landschappen die aan je voorbijglijden.

Leerzaam en verrijkend

Onze rondvaarten worden vaak begeleid door deskundige gidsen of ervaren schippers, die je alles kunnen vertellen over de geschiedenis, cultuur en natuur van de omgeving. Leer interessante wetenswaardigheden terwijl je ontspannen geniet van het uitzicht en de frisse lucht.

Geschikt voor elke gelegenheid

Of je nu een familie-uitje plant, een bedrijfsuitje organiseert of een leuke ontspannen dag met vrienden wilt beleven, onze rondvaarten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Stap aan boord met je dierbaren en creëer onvergetelijke herinneringen op het water.

Compleet verzorgde arrangementen

Wil je je rondvaartavontuur compleet maken? Kies dan voor een van onze arrangementen, waarbij lunch, diner of andere extra's zijn inbegrepen. Geniet van heerlijke maaltijden aan boord terwijl je ontspant en geniet van het landschap dat aan je voorbijtrekt.

Weergave:
5 rondvaarten
Mensen op een rondvaartboot Tonen
€ 40,- per persoon
10 tot 50 personen
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje
Een boot op een meer Tonen
€ 39,95 tot € 49,53 per persoon
8 tot 12 personen
Groningen
Bekijk uitje
Tonen
€ 8,95 tot € 13,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Maas, Rotterdam
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01