tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Rockster voor een dag met Teambanding - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een originele en muzikale invulling van jullie volgende teambuildingsactiviteit of vrienden/vriendinnen uitje? Dan is teambanden een superleuke activiteit om dit te doen. Je leest het goed: geen teambuilding, geen teambonding, maar teambanding.

Vorm je eigen rockband

Jullie gaan je eigen rockband vormen en aan het einde van de dag gaan jullie het helemaal rocken tijdens een spetterend optreden. Met een goed in elkaar gezet programma met introductie, bandverdeling (wie gaat welk instrument bespelen en wie gaat er zingen?) en instrument- en bandtrainingen door ervaren coaches werken jullie toe naar een optreden in stijl. Dus met rockstar outfits en attributen.

Voor iedereen

De groepsdynamiek, het plezier en de inzichten die jullie hiermee gaan ervaren, zullen jullie als team of vriendengroep nog lang met je meedragen. Ervaring met muziek is niet nodig. Alle instrumenten, de apparatuur en de attributen komen samen met de coaches naar een door jullie gekozen locatie toe.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 39,95 per persoon (incl. BTW)
30 tot 150 personen
2,5 tot 3 uur
Wij komen op locatie in Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Drenthe, Friesland, Groningen en Flevoland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,9 uit 11 beoordelingen

9,9 Beleving
9,9 Begeleiding
9,9 Prijs/kwaliteit

Een top-team-ervaring door geweldige coaches!

Alles kwam aan bod: out of the box denken, samenwerking, jezelf laten zien en complimenten oogsten.

Door: Rivierduinen

Het beste, leukste en gezelligste uitje ooit!

Teambanding is geweldig. Wat een leuke en gezellige middag hebben wij gehad in Katwijk! Na een korte introductie vorm je samen met collega's een echte rockband.

Je duikt de studio in en gaat aan de slag met jouw favoriete instrument. Of je nu muzikaal bent of juist niet, iedereen kan meedoen! Na wat oefenen ben je klaar voor de finale: een live optreden!

Complimenten aan Teambanding voor dit unieke concept. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties ontvangen van collega's na dit uitje.

Door: Albert
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01