tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Robinson uitje - Mogelijk in diverse steden

Wat ga je doen?

Deze versie van Robinson speelt zich niet af op een eiland, maar gewoon in de stad van jullie keuze en is een leuke uitdaging om jou overlevingsvaardigheden te testen met vrienden of collega’s. Jullie gaan in teams tegen elkaar de strijd aan!

Onze spelbegeleider ontvangt jullie op de afgesproken locatie, waarna een korte introductie plaatsvindt. Vervolgens gaan jullie  aan de slag! Mogelijk wordt jullie uithoudingsvermogen en kennis van
overleven getest of doen we een beroep op jullie vaardigheden als jager. Ook zou de beruchte eetproef zomaar aan bod kunnen komen of moet je een slaaphut bouwen met bamboestokken. In de stadsjungle is alles mogelijk. Het enige dat wij jullie kunnen beloven is dat de opdrachten bespeelbaar zijn voor zowel jong als oud.

Aan het einde van het spel brengen we jullie naar een gezellig café voor een welverdiend drankje. De eindklassering wordt bekendgemaakt door de spelbegeleider en het winnende team ontvangt, behalve de eer, een mooie prijs. Op naar een leuke dag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
12 tot 200 personen
2,5 tot 3,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01