tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Robinson uitje

Robinson spel als uitje

Alles draait om overleven en winnen in een Robinson spel

Voor een Robinson ervaring hoef je niet meer naar een tropisch eiland. Beleef dit spannende spel vol avontuur, primitieve opdrachten en intriges nu in Nederland samen met je collega’s, vrienden, vrijgezellenfeestje of sportteam.

Tijdens Robinson uitje wordt in grote lijnen het bekende TV-programma nagespeeld waarbij ontdekken, overleven en uithoudingsopdrachten elkaar afwisselen. Probeer bijvoorbeeld zelf vuur te maken tijdens de vuurproef of water te zuiveren met materiaal uit de natuur. Maar er komt meer bij kijken. Ook creativiteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen zijn belangrijke factoren die dit dagje uit meer dan de moeite waard zullen maken.

Expeditie Robinson staat ook voor gezelligheid, teambuilding en uit het plezier van zelf spelen, zelf een belangrijke rol innemen, in plaats van als toeschouwer toe te kijken. Het eindspel vindt altijd plaats door middel van de eilandraad. Speel dit gevarieerde spel in het bos of op het strand met grotere of kleine groepen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

Filter 28 robinson uitjes
Weergave:

Er zijn 28 robinson uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
8 tot 500 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Altijd al eens zelf een echte Robinson uitje willen ervaren met je vrienden, collega’s of familie? Dat kan nu in Rotterdam, Den Haag, Scheveningen of Amsterdam. Doe de ultieme overlevingstest met diverse spannende uitdagingen.

Tonen
Vanaf € 28,44 per persoon
10 tot 60 personen
Hoorn (NH)
Korte omschrijving

Een programma vol teambuildingsactiviteiten! Ga samen met uw team back-to-basic tijdens de verschillende proeven die op dit ‘onbewoonde eiland’ klaar staan. Gebundelde krachten, subliem denkwerk en de juiste strategie komen hier van pas om de andere teams te verslaan. Een fantastisch bedrijfsuitje, familie-programma of vriendenuitje aan de rand van Hoorn! Bent u een echte Robinson, of overleeft u uw eigen eilandraad geen eens?

Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
8 tot 1000 personen
Zoelen
Korte omschrijving

Het allerleukste teambuilding uitje van Nederland. Samen met je team unieke herinneringen maken bij het officiële Expeditie Robinson parcours van Nederland. Altijd al de unieke proeven van de TV-show willen proberen? Dan is dit je kans! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 32,- per persoon
Vanaf 15 personen
Camperduin, Castricum, Egmond aan Zee, Schoorl
Korte omschrijving

Het meest populaire teambuildingsspel van Nederland. 'Overleven' op het strand met je collega's. Het meest veelzijdige team wint altijd, want het Robinson uitje bestaat uit zoveel verschillende disciplines.

Tonen
€ 17,50 tot € 120,- per persoon
10 tot 2000 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Dan zijn onze combodeals de perfecte keuze voor jullie! Onze Combodeals bestaan uit 4 tot 10 activiteiten naar keuze tegen zeer betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit 100+ strandactiviteiten, workshops, wateractiviteiten, GPS spellen en proeverijen. Al je gasten kiezen 1, 2 of 3 activiteiten die ze leuk vinden om te doen uit jouw vooraf gemaakte selectie. Op deze manier hebben je collega’s of werknemers dus zelf invloed op hoe zij graag hun bedrijfsuitje willen vieren.

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in de provincies: Gelderland - Overijssel
Korte omschrijving

Robinson uitje is een zeer spectaculair en uitdagend teamspel. Kamp-Noord en Kamp-Zuid spelen tegen elkaar minimaal 6 activiteiten. Deze activiteiten zijn allemaal team activiteiten van verschillend aard, het team dat de onderlinge strijd wint, verdient een sheckel.

Tonen
€ 15,- tot € 20,- per persoon
8 tot 100 personen
Deurne
Korte omschrijving

Kamp Noord en Kamp Zuid gaan de strijd opnemen tegen elkaar! Wie gaat de meeste proeven winnen tijdens deze Expeditie? Overleg, concentratie en focus zijn onmisbare elementen om de spellen tot een goed einde te brengen. Wie lost het eindraadsel op en opent als eerst de schatkist?

Tonen
€ 23,50 tot € 26,50 per persoon
13 tot 100 personen
Eindhoven, Valkenswaard
Korte omschrijving

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit die geschikt is voor een gemengd gezelschap? Of een leuke invulling van je vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje? Dan zijn de Robinson Spelen wellicht leuk voor jullie! Samenwerking, plezier en competitie gaan hand in hand.

Tonen
€ 32,50 per persoon
20 tot 200 personen
Schoorl
Korte omschrijving

Tijdens deze expeditie wordt jouw overlevingsdrang beproefd! Het ultieme spel in de Schoorlse bossen en duinen, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat. De voetjes in het zand, handen uit de mouwen en schouders eronder.

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Altijd al willen weten of jij het in je hebt om de nieuwe Robinson te worden? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden, collega’s of familie en speel Robinson in de Stad. Maak teams en verdeel je over verschillende kampen. Elk team kiest tijdens de stadsraad de deelnemers die op proef mogen in de stad!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01