tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Robinson in de Stad! - Teambuilding Citygame

Wat ga je doen?

Altijd al willen weten of jij het in je hebt om de nieuwe Robinson te worden? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden, collega’s of familie en speel Robinson in de Stad. Maak teams en verdeel je over verschillende kampen. In deze kampen ga je de strijd aan met elkaar! 

Ieder kamp heeft zijn eigen kleur. Elke proef is weer anders, waardoor je elke keer weer voor verrassingen komt te staan. Strijd tegen de andere kampen en stel jezelf veilig door het winnen van de proef! De strijd barst pas echt los als in de finale wordt gestreden voor de Robinson Trofee. 

Voorbeeldprogramma:

  • 15:00 uur - Ontvangst, team indeling en uitleg programma
  • 15:15 uur - Robinson in de Stad
  • 17:15 uur - Afsluiting en prijsuitreiking

Alle tijden zijn flexibel en passen wij waar mogelijk naar jullie wensen aan.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 34,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Ongeveer 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Het uitje was top geregeld, aardige begeleider en er was goede communicatie

Mijn team en ik hebben een super leuk uitje gehad! Alles was netjes geregeld en de spellen waren erg leuk. We hebben hard gelachen met ons allen.

Door: Dirk

Aanrader!

We hebben een erg geslaagde middag Expeditie Robinson beleeft onder begeleiding van de enthousiaste Marit. Erg leuk opgezet en de games waren voor een ieder goed te doen. We waren met een gemengd gezelschap van 15 personen. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen was vanaf de eerste opdracht. Uiteraard kon er maar één team de winnaar zijn en werd er na afloop druk gesproken over welke tactieken er zijn gebruikt en werd er hier en daar zelfs een kleine biecht gedaan over het creatief interpreteren van de spelregels. Kortom de pret achteraf onder het genot van een heerlijk 3 gangenmenu was minstens zo leuk dan de uren ervoor door de karakteristieke binnenstad van Alkmaar te gaan. Kortom! Zeker een aanrader voor een leuke, gezellige en actieve middag teambuilding. (Je leert je vrienden een stuk beter kennen).

Door: Joshua
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01