tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

RIB-varen op diverse locaties in Nederland - Vanaf 35 minuten

Wat ga je doen?

RIB-boot varen doe je bij ons! Sinds 2006 bieden wij RIB-events & arrangementen, RIB-Experiences en Zeehonden-tours met RIB-boten aan voor bedrijfs-uitjes en particulieren.
De RIB-Adventures in Rotterdam zijn absoluut de meest spectaculaire manier om de Rotterdamse skyline en haven vanaf het water te beleven maar we varen ook vanuit Dordrecht, Willemstad en vanaf de Brouwersdam (tussen Ouddorp en Renesse) en indien nodig (en mogelijk) varen we ook "op uw locatie".

Wil je een compleet verzorgd bedrijfs-uitje met meerdere activiteiten en catering? Geen probleem, we organiseren het graag voor jou en jouw collega's!

Wanneer we RIB-Adventures varen zullen we natuurlijk vooral snelheid maken en op bepaalde plekken even stoppen of rustig varen om uitleg te geven bij de verschillende highlights in Rotterdam maar zIjn er in uw gezelschap gasten voor wie het allemaal "niet zo snel" hoeft?.... geen probleem, daarvoor bieden we de 'RIB-Safari Brouwersdam' aan, we varen dan op het Grevelingenmeer waar we in rustig tempo langs de vele eilandjes varen en zeehondjes en wilde paarden kunnen bekijken. In het snelvaargebied kunnen we natuurlijk nog wel een paar snelle bochten draaien! (RIB-Safari's vertrekken vanaf de Brouwersdam!)

Een RIB-boot is een snelle en stoere "powerboat" met een tube rondom die voor een enorme stabiliteit en veiligheid zorgt. Natuurlijk kunnen deze boten flinke snelheid maken maar bij een RIB-Adventure staat de veiligheid en het plezier van de gasten altijd voorop.

Wat bieden we zoal aan?

  • RIB-Adventures 45 minuten/60 minuten of langer.
  • RIB-Adventures als onderdeel van een bedrijfs-event
  • Vergader & uitwaai-sessies
  • Unieke management & communicatie-trainingen 
  • Zeehonden-tours voor groepen, bedrijven en/of particulieren
  • RIB-events in combinatie met lunch/BBQ/Diner   
  • Combi's met Surf/zeil/blokart-Experiences

Per RIB-boot kunnen/mogen we 12 gasten per keer meenemen. We hebben meerdere RIB-boten ter beschikking dus ook grote groepen kunnen we in 1x meenemen of u kunt kiezen voor een event met een wisselprogramma.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 49,50 tot € 79,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 200 personen
Ongeveer 1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01