tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

RIB varen in een Powerboat - Vanuit Wijk aan Zee

Wat ga je doen?

Wil je met hoge snelheid op de open zee een spectaculaire vaartocht beleven moet je meedoen aan RIB varen in een Powerboat. Een geweldig indrukwekkend en spectaculair uitje op een forse RIB met  maar liefst 370 PK. Jullie vertrekken vanuit Wijk aan Zee en kiezen het ruime sop.

Na een uitgebreide veiligheidsinstructie kunnen 11 personen tegelijk van wal steken, rondom de Noordpier, in de richting van het windmolenpark en via de branding weer terug naar het strand.

Met een Powerboat RIB varen is een heftige ervaring die je waarschijnlijk altijd bij zal blijven. Met onderweg ook nog de mogelijkheid om als groep met speciale life savings suits enkele reddingssimulaties uit te voeren.

Kies als bedrijfsuitje, vriendenuitje, teamuitje of als vrijgezellenfeest het ruime sop en geniet met volle teugen van deze waanzinnig, sensationele tocht op de RIB!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
1 uur
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01