tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

RIB Safari Brouwersdam - Zeehonden spotten

Wat ga je doen?

Wie bij de RIB-Safari denkt aan het zo hard mogelijk over het water varen, heeft het mis. Gelukkig maar, want dan mis je al het moois dat het Grevelingenmeer je te bieden heeft. En dat is veel! Tijdens een RIB-Safari van anderhalf uur ontdek je luierende zeehonden, eilandjes met wilde pony’s, gezellige havenplaatsen, en de kleurrijke watersporters niet te vergeten. Superleuk dus, want met een RIB-Safari op het Grevelingenmeer combineer je het varen in stoere RIB-boot met het ontdekken van een uniek natuurgebied.

Zin om zo’n RIB-Safari te beleven? Doen! Opstappen kan heel eenvoudig bij Marina Port Zélande. In de zomermaanden zijn er maar liefst 4 tochten per dag! Leuk is dat je met maximaal 12 personen aan boord gaat; zo ga je niet op in de massa. Bovendien, voor iedereen is plaats op de comfortabele stoelen. Varen met een RIB is sowieso heel stabiel en veilig. Niets voor niets kiezen ook professionals, zoals de Politie, Mariniers of brandweer, voor RIB-boten (Rigid Inflatable Boat). Wetsuits of regenkleding aan? Dat is helemaal niet nodig! Als het niet regent of hard waait, zit je gewoon heerlijk droog op een fantatische boot! En regent het wel, dan krijg je regenkleding te leen. Da’s handig! Daarom ook is een RIB-Safari leuk voor jong en oud: het gaat niet hard, maar juist veilig en goed!

Klaar voor de start?!

De Grevelingen, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het grootste zoutwatermeer van Europa. Het is een uniek natuurgebied, waar hard varen vanzelfsprekend niet is toegestaan. Alhoewel, een kleine uitzondering daarop vormt het snelvaargebied dichtbij de haven van Marina Port Zélande. Om die reden laat de schipper je daar graag even kennis maken met de power en wendbaarheid van een RIB. Hou je vast! Op het meer schakelt de RIB naar een snelheid van 15 km/uur. Heerlijk! Alle tijd om rond te kijken en de unieke natuur te zien en te beleven. Je vaart langs de vele eilandjes en ziet daar bijzondere land- en kustvogels, wilde pony’s en soms zelfs reeën. Leuk is dat onze schippers het natuurgebied door en door kennen. Zij kunnen je er alles over vertellen. Ook over de havenplaatsjes als Brouwershaven en Den Osse. Hoogtepunt is natuurlijk het spotten van zeehonden. Door hun grote ronde ogen zijn deze zeezoogdieren zo aandoenlijk. Natuurlijk blijft de schipper op gepaste afstand, maar reken maar dat je de zeehonden goed voor je lens krijgt. Daar kun je thuis indruk meemaken. Onvergetelijk!

Alleen of met het hele gezin

Wil je een keer meevaren?  De groepen van maximaal 12 passagiers zijn klein, maar wil je echt privé zijn met je familie of gezin? Dan kun je eenvoudig een privé afvaart boeken! Natuurlijk zijn er ook volop combinaties te maken. Bijvoorbeeld met lekker eten, surfen, suppen of zeilen. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 49,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 200 personen
1,5 uur
5014
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01