tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Recreatieve wateruitjes

Recreatieve wateruitjes

Filter 76 uitjes
Weergave:

Er zijn 76 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 9,- per persoon
2 tot 200 personen
Kamerik
Korte omschrijving

De waterrijke polder rondom Kamerik leent zich uitstekend voor een prachtige kanotocht. Kanovaren in een stabiele driepersoons Canadese kano is een fantastische manier voor een ontspannen tochtje op het water.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
2 tot 50 personen
De Biesbosch, Geertruidenberg, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Een origineel en leuk uitje in Brabant. Dat is ons Floating Dinner arrangement! Je wordt om 17:45 uur verwacht bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Vanuit hier vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park de Biesbosch toe. S ’avonds varen en onderweg genieten van een overheerlijk diner op het water, dat is de bedoeling.

Tonen
Vanaf € 95,- per persoon
20 tot 400 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

“Heerlijk, Helder, Heineken!”, een bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest vol beleving en biergenot in Amsterdam. Dit speciale Heineken arrangement start met een bezoek aan de wereldberoemde Heineken Experience. Een interactief bier-museum vol waarbij de gasten kennismaken met legendes, beroemdheden, reclames en het brouwen van het bier.

Tonen
Vanaf € 58,- per persoon
12 tot 350 personen
Balk, Heeg, Koudum, Sloten (FR), Sneek
Korte omschrijving

Het authentieke Skutsje-zeilen wordt nu ook als bedrijfsuitje aangeboden waar 12 tot 350 personen tegelijk aan deel kunnen nemen. Een dagprogramma om je vingers bij af te likken, vol met afwisseling waarbij je actief mee kunt zeilen, maar ook lekker achterover kunt leunen met een glas wijn. Kortom, een perfecte combinatie van actie en avontuur waarbij niks moet.

Tonen

Dé Amsterdamse Muziekvaart met de MS De Jordaan

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 14 beoordelingen
Vanaf € 89,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Meezing-muziekvaart? Bitterballen-vaart? Kroegen-speur-wandeltocht? Op en met Motor Schip De Jordaan (bekend van radio én TV) vier je een écht Amsterdams feest, inclusief Jordanese meezingers, dé Amsterdamse muziekbingo en een heerlijk Hollands 3-gangen Buffet!

Tonen
€ 9,- tot € 15,- per persoon
1 tot 120 persoon
Kamerik
Korte omschrijving

Corona-proof kanovaren bij Boerderij De Boerinn.

Tonen
€ 80,- per persoon
Vanaf 10 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Altijd al Utrecht eens willen ontdekken op een speciale manier? Dat kan met onze bijzondere 'Tapas Sail Away' waarbij je door de grachten vaart onder het genot van heerlijke, zelfgemaakte tapasgerechten en een passend glas wijn of een koud biertje.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Ga aan boord van deze bijzondere sloep voor een rondvaart door Den Haag en geniet van de unieke sfeer en rijke historie van deze stad en het goede gezelschap. Met dit boottochtje wordt het 100% genieten tijdens een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellendag of teamuitje.

Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 4 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Op het strand van Terschelling vind je de leukste activiteiten, uitstekend georganiseerd door MooiWeer! Boek een middag met blokarten, powerkiten, coast raften, brandingkanoën, boogschieten of suppen.

Tonen
€ 20,- per persoon
4 tot 40 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Ontdek Utrecht vanaf het water! Suppen betekent ontspanning, maar ook inspanning. De grachten, de singel en de Kromme Rijn zijn een ideale omgeving voor een mooie tocht over het water. Ondertussen kom je tal van bezienswaardigheden, musea, cafés en restaurants tegen. Hierdoor is een dagje suppen zeer geschikt als groepsuitje, schoolreisje en vrijgezellenfeest.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01