tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search load arrow head persons home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer muziek workshops
Rap workshop

Vertel je verhaal op een toffe beat, lekker ritmisch

Rappen is het op ritmische wijze zingen van een rijmende, persoonlijke tekst. Deze teksten zitten slim in elkaar en maken gebruik van de beat en de klanken. Een rapper wordt ook wel MC genoemd en MC staat voor master of ceremonies. Serieuze zaak dus dat rappen en super leuk om te doen.

Lees verder

Een rap workshop neemt je mee in de wereld van rappen, teksten en beats. En daarom is dit een heel leuke activiteit om te doen als teamuitje of samen met je vrienden of vriendinnen. Maak teksten voor een speciale gelegenheid of over wat jullie bezighoudt en gooi het er allemaal uit op de beat.

Een rap workshop is een van de vele muzikale workshops die je kunt doen met vrienden, collega’s of familie. Je kunt ook gaan zingen, een muziekinstrument gaan bespelen of samen een orkest vormen. Deze workshops zijn goed te organiseren op allerlei locaties door heel Nederland.

Weergave:
Er zijn geen workshops gevonden.

Bekijk alles

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?