starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Ranking your Team! - Teambuilding kan onverwacht zo leuk zijn

Wat ga je doen

Leer elkaar op een bijzonder leuke manier beter kennen. Dat is de inzet van Ranking your Team. Kom meer te weten over jezelf en je collega’s met dit spel vol plezier en hilarische anekdotes.

Aan de hand van de meest ludieke vragen met een knipoog (welke je zelf vooraf selecteert), ranken jullie elkaar anoniem in een online enquête. De uitkomsten zullen tijdens Ranking your Team besproken worden. Per vraag schatten jullie in welke naam het meest genoemd is.

Onze ervaren presentatoren zorgen ervoor dat het geen serieuze bespreking wordt, maar zullen jou en je collega’s uitdagen om op de meest scherpe, humorvolle en briljante wijze de keuze voor die naam toe te lichten. Je zult verrast zijn hoeveel verborgen komisch talent er in het team zit.

Na ruim tien jaar ervaring met zeer diverse bedrijven en organisaties, mogen wij ons best Ranking specialisten noemen. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!

Programma voorstel

14:45 - 15:00 Ontvangst en speluitleg
15:00 - 16:00 Eerste deel: Ranking your Team!
16:00 - 16:15 Pauze
16:15 - 17:15 Tweede deel: Ranking your Team!
17:15 - 17:30 Prijsuitreiking en afsluiting

Ranking your Team is uitermate goed in te zetten als teambuilding of teambinding activiteit. Ook zeer goed te combineren met een lunch of diner. De aangegeven prijs is gebaseerd op 20 deelnemers. Bij een andere groepsgrootte veranderen de kosten per persoon.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01