tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer dinerspellen
Ranking the stars - Dinerspel

Leer elkaar nóg beter kennen tijdens dit dinerspel

Ranking the stars is een TV show die al tientallen jaren lang lekker populair is in Nederland. Het originele format is Japans, maar hier in Nederland zijn we jarenlang vermaakt door Paul de Leeuw en een heel scala van BN’ers die hilarische uitspraken doen over zichzelf en hun collega’s.

Lees verder

Het gaat er om welke ranking jij maakt van het gezelschap, door in te schatten hoe zij in een bepaalde situatie zouden reageren of hoe ze zich verhouden tot niet alledaagse vragen. En je begint het al te raden… dit zorgt natuurlijk ook voor hilarische taferelen binnen jullie gezelschap.

De informatie voor jullie ranking the stars dinerspel wordt van tevoren verzameld zodat en het ook mogelijk is om met je eigen vriendengroep, familie of collega’s dit leuke spel te spelen. Zo kom je achter dingen die je je hiervoor niet kon voorstellen en waarover nog lang zal worden nagepraat.

Mogelijk op heel veel locaties door heel Nederland.

Weergave:
1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?