tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ranking Friends - Het leukste en meest originele groepsspel

Wat ga je doen?

Wie van je vrienden overleeft het langst op de noordpool, wie is het vaakst dronken en wie is de beste verleider? Deze en nog veel meer vragen worden op je afgevuurd tijdens “Ranking Friends”; het leukste en meeste originele groepsspel dat aangeboden wordt in Nederland. Dit hilarische spel is te spelen vanaf 8 personen en is een onwijs leuk spel voor tijdens een familiedag,  vriendenweekend, babyshower, teambuilding, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

"Ranking Friends" is in overleg op elke locatie te spelen. Het enige dat elke deelnemer nodig heeft is een mobiel apparaat (telefoon, tablet of laptop) met internetverbinding de rest wordt door ons verzorgt. Speel het spel en kom er achter wat jullie nu écht van elkaar vinden en weten. Zin in een onvergetelijke avond? Een spelleider komt naar jullie toe en speelt met jullie het leukste en meest unieke groepsspel “Ranking Friends”!

"Ranking Friends" is in overleg op elke locatie te spelen. Dit kan thuis zijn, in een lokale kroeg of zaaltje, restaurant of camping etc. 

Vooraf bepaal je samen met de spelleider welke vragen jullie gaan spelen waarbij het, naast de 90 voorbeeldvragen, ook mogelijk is eigen vragen toe te voegen die specifiek over jullie groep gaan. 

De spelleider zorgt voor een groot scherm en geluidspparatuur en natuurlijk een avond om nooit meer te vergeten! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 24,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 20 personen
Ongeveer 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01