tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Rally rijden in de Provincie Utrecht

De leukste en uitdagendste rallytochten op een rij in de Provincie Utrecht

Rijd een razende rally en race van start naar eind

Stap met je gezelschap in een aantal voertuigen naar keuze en rijd een mooi route met controles, opdrachten en houd ook nog een beetje te tijd in de gaten. Degene die als snelste binnenkomt en alle opdrachten heeft uitgevoerd en de juiste route is gereden mag zich de winnaar noemen. Dat is in het kort wat je doet met rally rijden.

Stap met je vrienden, collega’s familie in een knorrende kever, een daverend dafje of een voortvarende volkswagenbus. Of heb je liever leuke legervoertuigen? Stoer en stevig is het in en terreinwagen met 4x4 en tuffend in een tuktuk. Natuurlijk kan het ook per fiets, scooter, brommer of step, zolang het maar op wielen rijdt.

Een heerlijk outdoor uitje dat ook goed te combineren is met andere activiteiten, een maaltijd of een ander arrangement.

 

Filter 2 uitjes
Weergave:

Er zijn 2 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Utrecht
Tonen
Vanaf € 80,- per persoon
Vanaf 16 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Een rally in winterse sferen met DAF-jeeps uit de 50er jaren, dwars door het natuurgebied Spaarnwoude. Een uitdagende ontdekkingstocht waarbij samenwerking voorop staat. Onderweg word je verrast door diverse opdrachten die jullie langzaam maar zeker dichter bij het einddoel zullen brengen. Met instructies en een detailkaart waarop markeringspunten staan aangegeven, trek je samen door dit winterse landschap.

Tonen
Vanaf € 59,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Wat ga je doen? Een echte Classic car rally rijden met VW busjes of Kevers.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01