tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Rally rijden Volkswagen bus / Kever tour

Omschrijving

Wat ga je doen? Een echte Classic car rally rijden met VW busjes of Kevers.

Tijdens deze outdoor rally activiteit als bedrijfsuitje / teamuitje verrassen we de teams na een briefing over de Volkswagen tour met uitdagende teamopdrachten zoals bv “blind navigeren”. Durf jij geblinddoekt een slalom rijden met een VW busje op aanwijzingen van jouw team?

Door gebruik te maken van een “ouderwets” roadbook ga je met jouw team de uitdaging aan om de door ons uitgezette route te vinden. Onze GPS systemen houden in de gaten welk team dit het beste doet en de minste fouten maakt. Snelheidsovertredingen leveren strafpunten op en goed beantwoorde vragen bonuspunten. Branding is hierbij een aanrader.

Een onvergetelijke beleving met Volkswagen busjes en Kever cabrio’s waarbij u zelf mag rijden. Sta versteld hoe ruim en comfortabel onze klassieke Volkswagen busjes zijn. Zie hoe collega’s teamgenoten worden. Dit is geen gewoon bedrijfsuitje of relatiedag maar een bijzondere reis terug in de tijd.

Dit event is uitermate geschikt als “exclusief” bedrijfsuitje, teambuildlingsdag mede door de mogelijkheid om met meer dan 300 personen in oldtimers te rijden. Bij ons heeft u 1 pitstop om de hele dag, van overnachting tot avondparty te boeken op elke gewenste locatie in Nederland, België of Duitsland. Boek nu nog deze Keverrally / Volkswagen bus tour en beleef het.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 59,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Buiten
Diverse startlocaties in Nederland

Gemiddeld een 8,7 uit 1 beoordeling

10 Beleving
8,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Lekker in een VW bussie gereden!

Het was een dag om niet snel te vergeten. Lokatie prima, route leuk en eindelijk eens in een oud bussie gereden. Mijn dag kon niet meer stuk!
Bedankt voor jullie geweldige event!

Door: Marleen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01