tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Rally rijden & Paintball

Omschrijving

De ultieme uitdaging: een rally langs de mooiste forten en andere objecten uit de “Stelling van Amsterdam”. Op weg naar de frontlinie! Welke team is het snelst? Het evenement start bij ons hoofdkwartier in Velsen-Zuid. Na een uitleg door Korporaal Jan ontvangt elk team een koffer waar geheime instructies in zitten. Deze zijn nodig om de opdrachten uit te kunnen voeren. Ondertussen staan de ronkende legervoertuigen al voor u gereed!

De rally voert de teams door middel van diverse vragen en opdrachten langs verschillende forten en andere bijzondere objecten van de “Stelling van Amsterdam”. Aangekomen op de eindbestemming gaat de strijd verder!

Na de uitgebreide instructie en het verkrijgen van de uitrusting gaat u het paintball veld in. Er zal één team met de eer strijken, maar is deze ook daadwerkelijk de winnaar? De opdrachten die tijdens de rally zijn gemaakt zijn beslissend. Wie de winnaar is blijft tot het laatste moment onbeslist.

Extra: Het is mogelijk bij dit evenement diverse extra's te boeken. Denk hierbij aan een heerlijke BBQ of een bier- of wijnproeverij.

Verder bieden wij veel anderen mogelijkheden aan om het evenement nog feestelijker te maken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 99,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 16 personen
5 uur
Buiten

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

In één woord GEWELDIG!

Leuke begeleiding. Zeer nette locatie en een heerlijke avond met drank en BBQ. ECHT een aanrader!

Door: Bram
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01