starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Rally met cabrio kevers - Een middag vol plezier

Wat ga je doen

Nieuw vanaf maart 2019 de Rally met Kever Cabrio's vanuit Haarlem, Amsterdam of vanaf een andere gewenste locatie in de Randstad. Wij zoeken voor u de leukste routes met hobbelige weggetjes en bosrijke paden.

Het gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een eigen kever cabrio tot zijn beschikking. Naast het rijden en navigeren dienen er onderweg ook opdrachten volbracht te worden en vragen te worden beantwoord. Het team dat dit het best doet mag zich de winnaar noemen van de Kever Cabrio Rally. En bij de overwinning hoort natuurlijk champagne.

Deze geweldige middag is uit te breiden door de rally langer te maken, te lunchen bij één van onze partners of het geheel af te sluiten met een borrel, diner of compleet verzorgde feestavond. Vraag direct een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden waarin u zo goed mogelijk uw voorkeuren en wensen beschrijft.

Prijsopbouw:

  • Prijs vanaf € 75,- (bij minimaal 20 deelnemers)
  • Prijs vanaf € 89,50 (bij minimaal 16 deelnemers)
  • Prijs vanaf € 99,- (Bij minimaal 12 deelnemers)
  • Prijs vanaf € 115,- (Bij minimaal 8 deelnemers)

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01