starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Race to Escape "Het Wilde Noorden" - tot 25 personen

Wat ga je doen

Blijf uit de handen van een vreselijke sheriff, die tot op het bod corrupt is. Het Wilde Noorden is een escape room met een thema. Jullie krijgen maximaal 60 minuten voor de ‘Race to Escape’. In het uur van de waarheid dragen jullie een grote verantwoordelijkheid. De toekomst van Tolbert staat op het spel.

Storytelling en thematisering maken van deze escape room een unieke belevenis. Jullie vormen zelf een belangrijk hoofdstuk in een spannend en legendarisch verhaal rond criminele cowboys, corrupte sheriffs en wanhopige indianen: Het Wilde Noorden.

Deze speciale escape room voor groepen tot 25 personen ligt centraal in Noord-Nederland, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Uitstekend bereikbaar, de snelweg (A7, afrit 33/34) ligt op een paar minuten rijden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01