tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Race als een echte F1-teamheld in een spectaculaire zeepkistenrace

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een actief en opwindend teambuildinguitje? Dan is onze Formule 1-editie van de zeepkistenrace perfect voor jou en je team! Samen met je teamgenoten bouw je je eigen F1-zeepkist en daarbij is het cruciaal om een winnende strategie te ontwikkelen. Het draait niet alleen om snelheid, maar ook om gestroomlijnde communicatie. Je kunt je zeepkist naar eigen smaak vormgeven en nadat de bouw is voltooid, ben je klaar om de race aan te gaan. Tijdens de race staan jullie, als een echt Formule 1-team, voor de uitdagingen van de pitstraat. Wie zal er als winnaar uit de bus komen en de champagnedouche ontvangen? Tijdens dit teamuitje gaan tactiek, plezier en een vleugje sportiviteit hand in hand.

Je team zal eerst de puzzel oplossen en van losse materialen een rijdend voertuig maken. Daarna is het tijd om de zeepkist een unieke uitstraling te geven. Laat je creativiteit de vrije loop! Je hoeft geen ervaren klusser te zijn, een beetje ruimtelijk inzicht en gezond verstand zijn alles wat je nodig hebt. Bij het bouwen van de zeepkisten is een goede planning essentieel en om het parcours met de speciale opdrachten te overwinnen, is een goede taakverdeling onmisbaar. Hoe zullen jullie de race plannen? 

Deze opwindende teambuildingactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, op een locatie naar keuze in heel Nederland. We hebben wat ruimte nodig om de zeepkisten te bouwen. Elk team bestaat uit 6 tot 8 personen en het is prettig als jullie wat bewegingsvrijheid hebben tijdens het bouwproces. Vervolgens moet er een parcours worden uitgezet met ruimte voor speciale opdrachten. 

Ben je klaar om de adrenaline te voelen en de spanning van de Formule 1 in de zeepkistenrace te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer dit onvergetelijke teambuildingavontuur!

De groepsprijs is minimaal vanaf 1800€ (excl. btw)

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 72,60 per persoon (incl. BTW)
15 tot 100 personen
1 tot 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een heel inspirerende en actieve workshop!

Ik heb ontzettend veel positieve reacties uit ons team gehad. Zelf vond ik het wisselen van plek in het race-team heel erg leuk. Een absolute aanrader!

Door: Jorrik
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01