starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Quizzen in De Grote Spelshow

Wat ga je doen

Handen bij de knop, lachspieren getraind, stembanden opgewarmd? Teams klaar? Quizzen maar! Jullie gezelschap is klaar voor een paar uur quizzen in de grote spelshow. Het ideale middagje of avondje vermaak voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedagje.

Uit de bekendste spelshows van de televisie komen verschillende spellen aan bod, zoals: ‘Jongens tegen de meisjes’ ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’ en ‘Het beste brein'. Wij hebben de grappigste, meest hilarische en leukste spellen samengevoegd in deze unieke spelshow. Fotovragen, songteksten uitbeelden, woorden vormen in letterpakken en karikaturen herkennen zijn slechts een paar onderdelen. In teams gaan jullie de strijd aan om zoveel mogelijk punten te scoren, er staat namelijk een prijs op het winnende team te wachten! Elk team heeft een eigen quizknop voor het echte quizgevoel. De enthousiaste quizmaster begeleidt jullie van begin tot eind.

Kom deze te gekke spelshow spelen op een centrale locatie in het centrum van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Het spel is tegen een meerprijs ook te spelen op locatie, dit is mogelijk bij een minimum aantal deelnemers van 15 personen en binnen een straal van 100 kilometer vanuit Den Bosch.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01