tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Quizzen in De Grote Spelshow

Omschrijving

Handen bij de knop, lachspieren getraind, stembanden opgewarmd? Teams klaar? Quizzen maar! Jullie gezelschap is klaar voor een paar uur quizzen in de grote spelshow. Het ideale middagje of avondje vermaak voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedagje.

Uit de bekendste spelshows van de televisie komen verschillende spellen aan bod, zoals: ‘Jongens tegen de meisjes’ ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’ en ‘Het beste brein'. Wij hebben de grappigste, meest hilarische en leukste spellen samengevoegd in deze unieke spelshow. Fotovragen, songteksten uitbeelden, woorden vormen in letterpakken en karikaturen herkennen zijn slechts een paar onderdelen. In teams gaan jullie de strijd aan om zoveel mogelijk punten te scoren, er staat namelijk een prijs op het winnende team te wachten! Elk team heeft een eigen quizknop voor het echte quizgevoel. De enthousiaste quizmaster begeleidt jullie van begin tot eind.

Kom deze te gekke spelshow spelen op een centrale locatie in het centrum van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Het spel is tegen een meerprijs ook te spelen op locatie, dit is mogelijk bij een minimum aantal deelnemers van 15 personen en binnen een straal van 100 kilometer vanuit Den Bosch.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 22,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
2 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01