starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Quiz op Maat

Wat ga je doen

Quiz op Maat is een online live quiz voor de medewerkers van jouw onderneming! Wij kunnen deze quiz live vanuit onze studio of vanuit een mooie herkenbare plek bij jullie op locatie komen presenteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jullie lobby, kantine, tuin of dakterras. Wij zijn zelfvoorzienend en kunnen vanaf elke plek een leuke quiz uitzenden!

Hoe gaat een Quiz op Maat in zijn werk?

Je krijgt voorafgaand aan de quiz een uitgebreide email met instructies die je kunt versturen onder de deelnemers. Hierin staat onder andere hoe je het beste teams kunt maken, wat je precies nodig hebt om mee te doen en hoe het streamen werkt.

Er zijn 2 opties om de quiz uit te voeren:

  • Via Zoom - voor wat kleinere groepe.
  • Via YouTube - hierbij geldt geen maximum aantal deelnemers: geen groep is te groot!

De quiz duurt tussen de 1,5 en 2 uur én er is een thuis challenge waarmee een prijs te winnen valt! Wat voor prijs dit is, kunnen we in overleg bepalen.

In samenwerking met jou of je collega's stellen we een gepersonaliseerde vragenronde op over jullie bedrijf. Daarnaast is er een algemene trivia ronde (of zoals wij deze ronde noemen: de nerderige feitjes ronde), een muziekronde, een fotoronde en nog veel meer!

Ook leuk

  • Het is mogelijk om een select gezelschap live op jullie locatie mee te laten doen.
  • Je kunt de CEO, het hoofd van de afdeling of iemand anders van je onderneming een ronde laten presenteren en/of het één en ander laten vertellen terwijl wij in razend tempo de ingevulde formulieren nakijken.

Heb je een ander ludiek idee dat betrekking heeft op jullie bedrijf en je graag terug zou willen zien in de quiz? In overleg kunnen we van alles aan de quiz toevoegen!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01