tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Omschrijving

Quaranteambuilding speel je vanuit huis via een app. Jullie worden overvallen met diverse gevarieerde opdrachten. Alles komt samen in dit spel. Van creatieve doe opdrachten tot quizvragen en van escape games tot aan gepersonaliseerde vragen en opdrachten. De ultieme game om vanuit huis te spelen tegen je collega’s. Wie voert de opdrachten het beste uit en komt als winnaar uit de strijd?

De activiteit wordt vakkundig door ons begeleid. Wij controleren alles direct en geven de punten per opdracht. We tonen continu een live score en dat zorgt ervoor dat iedereen zeer betrokken en competitie zal zijn. Ook is er een live chat waarin iedereen met elkaar kan praten. Gezellig!

Alles vanaf een tientje!

Quaranteambuilding is één van de Home Games van Uitjesbazen. Wij hebben een ruim aanbod teambuilding activiteiten vanaf 10 euro per persoon. Maar wel altijd met vakkundige begeleiding op afstand. En dat is echt uniek in deze tijd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
2 tot 6 uur
Online

Gemiddeld een 9,9 uit 6 beoordelingen

9,7 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een middag om nooit meer te vergeten!

Ik vond het spel echt fantastisch. We kregen opdrachten binnen via de app en van ons werd gevraagd om deze opdrachten binnen 10 minuten te voltooien. De opdrachten waren super creatief/uniek en we hebben zeker 80 procent van de opdrachten kunnen uitvoeren! Voor ons was dit spel in eerste instantie bedoeld als vermaak met het gezin. Nadat we dit spel gespeeld hebben kunnen we best concluderen dat we dit nog wel een keer zouden willen doen, ook al mogen we weer andere dingen doen buiten.

Door: Kevin

Het was hilarisch!

Wat is dit een leuke activiteit om te spelen! Er is rekening gehouden met de thuissituatie dus alles wat je nodig hebt voor de opdrachten heb je gewoon zelf in huis! Leuk voor jong en oud! Een dikke aanrader!!

Door: Lindsay
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01