starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Quad rijden op een 400m baan in het bos

Wat ga je doen

Quad rijden is natuurlijk het gaafst in het bos! Bij ons (in Holten / Overijssel) bieden we je een 400 meter lange quad baan in het bos. Dat betekent kuipbochten, scheuren tussen de bomen door en de snelste tijd zetten met collega’s! 

Quad rijden is gaaf om te doen, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je – voor de variatie – nog andere activiteiten wilt uitproberen. Naast het quad rijden bieden wij nog ruim 25 andere activiteiten in 1 unieke formule. Op ons evenemententerrein bieden we meer dan 25 outdoor activiteiten voor 1 vaste prijs!

Ons landgoed herbergt 14 hectare aan natuur, en is dé ideale setting voor een sfeervolle dag met activiteiten en quad rijden. Bij ons betaal je niet voor 1 losse activiteit, maar kun je kiezen uit wel 25 mogelijkheden in 1 uniek pakket. 

Naast het quad rijden bieden we bijvoorbeeld ook bubbelbal, luchtbuksschieten, paintball, levend tafelvoetbal, boogschieten, golf in the woods, archery tag, teamgames en nog veel meer! En wil je blijven eten voor de BBQ, dan kan dit in de fraaie Outdoors bistro.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01