tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer offroad rijden
Quad rijden

Lekker scheuren door ruig terrein op een snelle quad

Ben je op zoek naar een avontuurlijke activiteit waarbij je de natuur kunt ontdekken en tegelijkertijd je adrenaline kunt laten stromen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Quad rijden is een unieke ervaring die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Ontdek de mogelijkheden en kies jouw ideale quad avontuur. Laat je meeslepen door de krachtige motoren en voel de vrijheid terwijl je door de modder en over de heuvels rijdt. Bekijk ons aanbod en boek jouw quad rit vandaag nog!

Maak een tocht op een super stoere quad!

Met een quad kun je rijden door ruig terrein en over onverharde paden waar je met een gewone auto niet kunt komen. Je ervaart een gevoel van vrijheid en avontuur terwijl je langs bossen, heuvels en modderige paden rijdt. Quad rijden is niet alleen spannend, maar ook een uitstekende manier om je vaardigheden als bestuurder te verbeteren.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Quad rijden is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke en unieke ervaring. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, quad rijden biedt plezier voor alle leeftijden. Het is een geweldige activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen, of zelfs als onderdeel van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Deze activiteit wordt veel geboekt door: bedrijven, vrienden en voor vrijgezellenfeesten.

Veel gestelde vragen over quad rijden:

 1. Moet ik een rijbewijs hebben om een quad te besturen?
  Ja, voor het besturen van een quad heb je een brommer certificaat of rijbewijs nodig. Daarnaast geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.
 2. Is quad rijden moeilijk?
  Het besturen van een quad kan even wennen zijn, maar over het algemeen is het niet heel moeilijk. Het is wel belangrijk om de veiligheidsinstructies goed op te volgen en rustig te beginnen.
 3. Is het veilig om een quad te rijden?
  Quad rijden kan veilig zijn als je de veiligheidsinstructies goed opvolgt en rustig rijdt. Het is belangrijk om beschermende kleding te dragen en altijd de instructies van een instructeur op te volgen.
 4. Kan ik een quad huren als ik geen ervaring heb?
  Ja, er zijn vaak mogelijkheden om een quad te huren zonder ervaring. Het is dan wel aan te raden om een instructeur te vragen om je de basisprincipes uit te leggen.
 5. Kan ik ook in groepen quad rijden?
  Ja, in ons aanbod bieden we juist de mogelijkheid om in groepen vanaf 8 personen quad te rijden.

Quad-rijden is een adrenaline verhogende activiteit die perfect is voor iedereen die op zoek is naar spanning en sensatie. Of je nu een beginner bent of een ervaren rijder, bij ons vind je altijd een geschikte optie. Boek nu jouw quadavontuur en creëer herinneringen die je niet snel zult vergeten!

Weergave:
4 quads rijden
Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Offroad, Quad rijden en Driften - Een XL uitje voor mannen

Vanaf € 124,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Men's Special - "4x4 en Quad rijden"

Vanaf € 89,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gouda, Eindhoven
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01