tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer uitjes op wielen
Puzzeltocht op wielen

Puzzelen op de fiets, step, tandem, auto, scooter of ander leuk voertuig

Tijdens een activiteit met een groep, of dit nou je collega’s familie of vrienden zijn, is het leuk om in beweging te zijn en samen een weg (letterlijk en figuurlijk) af te leggen om wat van de omgeving te zien en te genieten van elkaars gezelschap. Een tocht door de omgeving is dan een leuk idee en als je een beetje meters wilt maken en interactief wilt bezig zijn, is het idee van een puzzeltocht op wielen al snel geboren.

Lees verder

Een puzzeltocht op wielen kun je op vele manieren aanrijden. Gaan jullie op eigen kracht op weg met een fiets, step of tandem? Kunnen jullie wel wat trapondersteuning gebruiken zet er dan een elektrische variant voor in. Of gaan jullie volledig gemotoriseerd op pad met scooter, solex of oldtimer om maar eens iets te noemen?

Door het hele land zijn er vele varianten van de puzzeltocht op wielen te vinden. Puzzeltochten, gps-tochten en rally’s. Enjoy the ride.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01