tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Puzzeltochten

Puzzel je weg naar het einddoel met deze uitdagende puzzeltochten

De paden op de lanen in met een puzzeltocht

Maak met je gezelschap een tocht via wandel-, fiets- of autowegen, volg de aanwijzingen en maak en doe onderweg opdrachten. Heel goed te doen met grote groepen. Leuk via je werk als teamuitje of gezellig samen als familie-uitje, terwijl het ook steeds vaker uitgekozen wordt als vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeest.

De aangeboden puzzeltochten zijn zeer divers van aard en worden in allerlei settings georganiseerd. Zo heb je de bekende citygames, maar ook speurtochten waaraan je deelneemt met een auto, scooter, step of fiets.

Vaak wordt een puzzeltocht gekoppeld aan een activiteit. Soms ligt de nadruk op fotografie of is het culinair gericht. Ook cultuur, acteren, zingen of sportieve prestaties kunnen centraal staan. Plezier, teambuilding en uitdaging maken van deze speurtocht een groot succes.

Filter 43 uitjes
Weergave:

Er zijn 43 uitjes gevonden

Tonen
€ 12,50 per persoon
2 tot 1000 personen
Harkstede
Korte omschrijving

Het Groningse platteland is toch de mooiste plek van Nederland? Althans, dat vinden wij. Dé perfecte plek dus voor een autopuzzeltocht! In jouw eigen auto rijd je één van de 3 routes. Je hebt de keuze uit een GPS-tocht, een fotoroute of een cryptische route.

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
20 tot 200 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Leer Rotterdam op een interactieve en spectaculaire manier kennen! Houd je vast, want deze rally voert je per ribboot langs de Leuvehaven, de RDM werf, Kop van Zuid, Katendrecht en de SS Rotterdam! Wat denk je van de enorme schepen die je onderweg passeert?

Tonen
Vanaf € 169,- per persoon
Vanaf 6 personen
Dieren, Veluwe
Korte omschrijving

Voor een heerlijk weekend weg in eigen land samen met je vriendinnen, voor een vrijgezellenfeestje of zomaar, is er op de Veluwe wel een heel aanlokkelijk arrangement voor jullie te boeken.

Tonen
€ 69,50 per persoon
Vanaf 3 personen
Best
Korte omschrijving

Wat dacht je van een dagje tukkend touren in Best en omgeving? De dag bestaat eigenlijk uit twee delen. Jullie beginnen met de Tuk Slogan Tour, een sensationele speurtocht waarbij je zelf eens kunt ervaren hoe het is om in een Tuk Tuk rond te rijden.

Tonen
€ 30,- per persoon
4 tot 30 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Ben jij een echte escape room fan, maar wil je nu eens buiten op avontuur? Dan is onze unieke city game echt wat voor jou! Samen met je collega's, vrienden of familie ga je op zoek naar de geheime locatie in Rotterdam. Volg het spoor van aanwijzingen en los alle puzzels op!

Tonen
€ 16,- per persoon
Vanaf 10 personen
Eibergen, Winterswijk
Korte omschrijving

Een leuke step- puzzeltocht door het dorp en het buitengebied van Eibergen. Of een leuke, gezellige step- puzzeltocht door het dorp Winterswijk. Je volgt de aangegeven route en dan kom je vanzelf langs de vragen die je moet beantwoorden. Na afloop gaan we samen de antwoorden controleren.

Tonen

Expeditie Bockenreyder - Een avontuurlijk uitje!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 6 beoordelingen
€ 22,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Esbeek
Korte omschrijving

Op een bijzondere manier Landgoed De Utrecht ontdekken? Starten kan vanaf de befaamde Herberg In den Bockenreyder. Een toepasselijke plek om te beginnen aan Expeditie Bockenreyder! Waan je even een ontdekkingsreiziger en probeer de verborgen route te ontdekken. Samen met je mede-expeditieleden kom je voor diverse dilemma's te staan, waarbij het uiterste van je hersenen en zintuigen gevraagd wordt.

Tonen

Familie skelter puzzeltocht in Heeten en omgeving

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 3 beoordelingen
€ 5,50 per persoon
4 tot 30 personen
Heeten
Korte omschrijving

Hou jij van beweging en avontuur? Kom familie skelteren in het mooie Salland. Vanaf onze boerderij start de puzzeltocht op familieskelters, je komt op de mooiste plekjes... Leuk voor volwassenen en voor kinderen vanaf 6 jr. de tocht duurt ongeveer 1.5 uur.

Tonen
€ 23,50 per persoon
15 tot 200 personen
Drunen
Korte omschrijving

Ga op Expeditie Drunense Duinen en ontdek de verborgen route! Een unieke manier om nationaal park De Loonse en Drunense Duinen te ontdekken, en een spannende teambuilding activiteit. Je start vanaf Herberg De Drie Linden in Giersbergen nabij Cromvoirt en Drunen. En dan gaan jullie als echte ontdekkingsreizigers een avontuur tegemoet.

Tonen
€ 25,- per persoon
Vanaf 12 personen
Dwingeloo
Korte omschrijving

De WinterWieven hebben Taribush Kamp de Marke overgenomen en verstoren elk feest. Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om je van deze vloek te bevrijden. Gewapend met verschillende attributen ga je op pad, op zoek naar aanwijzingen. De vroeg invallende duisternis van de winteravond maakt deze escape hunt extra spannend. Ontdekken jullie wat je moet doen om de WinterWieven te verslaan? En belangrijker: zijn jullie op tijd?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01