tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer tochten
Puzzeltocht

Puzzel je weg naar het einddoel met deze uitdagende puzzeltochten

Betreed een wereld van raadsels en avontuur met onze spannende puzzeltochten op diverse locaties. Verken te voet, per step, fiets, auto, boot, solex, tuktuk of in het bos. Ontdek verborgen aanwijzingen, kraak codes en test je puzzelvaardigheden. Klaar voor een uitdagende en leuke ervaring? Bekijk nu onze puzzeltochten en laat het avontuur beginnen!

Laat je hersenen kraken en je avontuurlijke geest de vrije loop met onze spannende puzzeltochten op diverse locaties. Wij hebben puzzeltochten voor elk type avonturier.

Hier zijn enkele tips en informatie om je te helpen bij het plannen van jouw puzzeltocht:

  • Kies jouw vervoersmiddel - We bieden verschillende vervoersmogelijkheden voor jouw puzzeltocht. Of je nu graag wandelt, de omgeving wilt verkennen op een step, fiets of met een voertuig zoals een auto, boot, solex of tuktuk, er is een optie die bij jou past. Voor een avontuurlijke twist kun je zelfs kiezen voor een puzzeltocht in het bos.
  • Verken diverse locaties - Onze puzzeltochten vinden plaats op diverse locaties, zodat je nieuwe plekken kunt ontdekken en tegelijkertijd je puzzelvaardigheden kunt testen. Of je nu de stad wilt verkennen, de natuur wilt verkennen of een combinatie van beide wilt, er is een puzzeltocht die past bij jouw interesses en voorkeuren. Ontdek bijvoorbeeld de Veluwe of de Biesbosch tijdens je puzzeltocht!
  • Puzzeluitdagingen - Bereid je voor op uitdagende puzzels, raadsels en aanwijzingen die je onderweg tegenkomt. Laat je hersenen werken terwijl je op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen, codes kraakt en mysteries oplost. Het is een geweldige manier om jouw teambuildingvaardigheden te versterken en tegelijkertijd plezier te hebben.
  • Flexibele duur - Onze puzzeltochten bieden flexibiliteit qua duur. Of je nu een paar uur wilt spenderen aan het oplossen van puzzels of een hele dag wilt uittrekken voor een uitgebreide avontuurlijke ervaring, wij hebben opties die bij jouw planning passen.
  • Ondersteuning en begeleiding - We voorzien je van duidelijke instructies en begeleiding om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw puzzeltocht. Begeleiders klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden, zodat je optimaal kunt genieten van jouw avontuur.

Klaar om jouw puzzelvaardigheden te testen en op ontdekkingsreis te gaan? Bekijk nu onze diverse puzzeltochten op verschillende locaties en kies de avontuurlijke uitdaging die bij jou past. Laat de puzzeltocht beginnen en maak herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Weergave:
22 puzzeltochten
Verschillende foto's van een outdoor terras en klimrek Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Ga helemaal los in het bos met een spannende achtervolging

Vanaf € 12,50 per persoon
6 tot 80 personen
Nistelrode
Bekijk uitje
Mensen op en bij een tuktuk Tonen
€ 81,70 per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje
Tonen
€ 16,- per persoon
Vanaf 12 personen
Winterswijk, Eibergen
Bekijk uitje
Tonen
€ 18,50 tot € 51,25 per persoon
2 tot 25 personen
Horst
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
10 tot 1.000 personen
Geertruidenberg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01