tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Pubquiz Weet ik Veel?! - Leuke pubquiz voor iedereen in Horst

Omschrijving

Ben je op zoek naar een activiteit die alles in zich heeft? Dan zijn onze pubquizzen zeer geschikt! Terwijl je gewoon rustig een drankje drinkt, vuren wij de 100 meest uiteenlopende vragen, verdeeld over 10 categorieën, op jullie af! Onze pubquizzen zijn voornamelijk gericht op entertainment, waardoor er vooral veel leuke filmpjes en herkenbare muziekfragmenten voorbij zullen komen.

Doordat basiskennis amper aan de orde is, weet iedereen aan tafel wel íets in te vullen. Wanneer we na de quiz alle antwoorden nalopen zal het ene na het andere 'oh-jaa'-moment te horen zijn. Zijn jullie dus volledig op de hoogte van bijvoorbeeld: Bekende Nederlanders, Eten/Drinken, Televisie, Muziek of het Eurovisie Songfestival? Wie weet zijn jullie dan wel de winnaars!

Door onze locatie in een prachtig Grand Café kunnen we jullie tijdens de activiteit voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Sfeer is gegarandeerd op deze mooie plek.

Wij bieden verschillende pubquizzen aan. Neem daarom gerust even contact met ons op via onderstaand formulier om de juiste quiz voor jullie groep te kiezen

Deze activiteit is uit te breiden met een diner, walking diner of drankenarrangement. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de antwoorden via een app (op eigen telefoon) in te geven, in plaats van met pen en papier.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 14,95 tot € 18,95 per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
15 tot 2.000 personen
2,5 tot 3,5 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?