starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Pubquiz - De Andere Kerstquiz

Wat ga je doen

De Kerstquiz staat garant voor een sfeervolle avond met de leukste pubquiz van Nederland, waarin onze presentator voor een echte kerstsfeer zal zorgen. Hierbij hoort natuurlijk ook een terugblik op het jaar 2020 met veel muziek en vooral ook hilarische filmpjes.

Ondertussen zal elk groepje van 4 of 5 personen zijn best doen om de beker te veroveren! Tijdens de 6 quizrondes zal er veel gelachen worden om de filmpjes en geluidsfragmenten. Dit alles kunnen we ook prima combineren met een kerstborrel van je afdeling of bedrijf. Het is ook mogelijk om de quiz op maat te maken met bijvoorbeeld vragen over je bedrijf of afdeling, waarbij jullie ook zelf kunnen terugblikken op de successen van het bedrijf in 2020.

We kunnen De Kerstquiz spelen in heel Nederland bij één van de evenementenlocaties waar we mee samenwerken, maar het is ook mogelijk om bij jou op locatie de quiz te komen verzorgen. Er komt dan één van onze professionele presentatoren, die ook een beker meeneemt voor het winnende team!

Wij bieden verschillende quizzen aan, zoals:

Daarnaast hebben wij ook nog andere quizzen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01