starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Familiedagjes in de provincie Zeeland

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 624 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 624

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Na 1 avond al een mooi eindproduct ?

Leuke workshop met uitstekende begeleiding. Al meteen met een leuk resultaat naar huis. Het zet aan om er thuis mee verder te gaan.

vrijdag, 19 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was een geslaagd uitje!

Enthousiaste eigenaresse die alle tijd neemt om alles uit te leggen. Was een geslaagd uitje!

donderdag, 18 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was heel gezellig en leuk om te doen!

Met een vrijgezellenfeestje hebben we de workshop gevolgd. Het was heel gezellig en leuk om te doen! Er was genoeg tijd om gezellig te kletsen. De uitleg en hulp was heel goed en ondanks dat we met een grote groep waren werd er uitgebreid de tijd genomen voor ons! We nemen een leuke herinnering mee naar huis!

woensdag, 17 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe ervaring

Gespeeld met 8 vrienden en een hele toffe dag gehad! Het spel is redelijk uitdagend vooral als je veel punten wilt verdienen. Daarnaast erg relaxt dat je niet gebonden bent aan specifieke tijden, konden tussendoor nog wat bier met elkaar drinken!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gekke middag gehad!

Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn! Wat een leuke ervaring om een echt optreden te geven en petje af voor de mensen van Teambanding die je zo goed helpen. Echt een aanrader!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superavond!

Superavond gehad zeer leerzaam en goeie uitleg van Samantha en zo makkelijk te leren ga er zeker mee verder

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

maandag, 15 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Vandaag met een groep dove/sh kids van 11-16 jaar via onze stichting een super gezellig en sportief uitje gehad met Oorigineel Zuid-Holland op het strand in Scheveningen.

Met een groep van 8 kids in de leeftijd van 11-16 jaar zijn we gaan Powerkiten onder begeleiding van 2 professionals van belevingaanzee.nl

Aansluitend bij beachclub Copacobana uitgerust, een zak patat gegeten en nagepraat over het powerkiten.

Kortom een belevenis om niet snel te vergeten.

Onze groep kreeg zelfs grote complimenten dat ze het zo snel onder de knie hadden t.o.v. vele andere groepen met kids.

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Het filmpje is echt fantastisch geworden. Erg nagenieten.
We hebben hard gelachen om het filmpje op te nemen. De filmer nam onze ideeen van harte en voegde daar zijn professionaliteit aan toe. Zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest!

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop!

Super leuke en enthousiaste vrouw, die haar beroep met passie uitvoert. Goeie begeleiding tijdens het maken van het tasje!

zaterdag, 13 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad.

De locatie was prima.
We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad. De workshop begeleidster legde goed uit.
Bedankt voor de leuke workshop!!

woensdag, 10 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring en iedereen deed heel enthousiast mee. Vol lof voor de begeleider, speelde goed in op de situatie.

Super activiteit, die ik zeker aanbeveel bij anderen.Wij hadden een familiegroep van 38 personen, die allemaal enthousiast meededen. Ook de mensen die niets met muziek hebben, waren heel enthousiast na afloop!

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kei leuke middag

Top voor een gezellige middag met teambuilding, hilariteit en gezelligheid.

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk.

Ik geef een 10. Het was super leuk.

maandag, 8 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer leuke ervaring!

Deze hamburgerworkshop is zeker een aanrader. Je gaat hierna nooit meer kant en klare hamburgers uit de supermarkt halen!
Wij hebben gekozen om met onze afdeling deze workshop op hun locatie in Klarenbeek te volgen en dat was geen verkeerde keus. Prachtige locatie!
Als openingen de award winning hamburger om de innerlijke mens te stillen en daarna kregen we uitleg over allerlei ingrediënten. Leuke feitjes die zeker van pas komen bij de wedstrijd die je houdt om de beste hamburger te maken.
Al met al super tof om dit te doen!

donderdag, 4 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Vandaag met een groep dove/sh kids in de leeftijd van 11-16 jaar een super gezellig en sportief uitje gehad op het strand in Scheveningen, onder begeleiding van 2 professionals van belevingaanzee.nl

Kortom een belevenis om niet snel te vergeten.

Onze groep kreeg zelfs grote complimenten dat ze het zo snel onder de knie hadden, misschien wel sneller dan de meeste horende groepen.

Belevingaanzee super bedankt voor deze onvergetelijke dag. De kinderen hebben onwijs genoten

dinsdag, 2 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg leuk!

Het was een gezellige avond en leuk om zo op een andere manier met je collega's in contact te komen

dinsdag, 2 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring voor beginners en ervaren muzikanten..!!

Superleuke middag gehad met ons hele team...! Op een leuke, simpele manier leer je in een paar uur om bekende rocknummers te spelen. Ook prima te doen voor mensen die nog nooit een instrument hebben vastgehouden. Iedereen vond het te gek..!!

maandag, 1 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg leuk en grappig!

Leuke combinate van feitjes, lachen en vragen over het bedrijf.

maandag, 1 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuke workshop!

Ver boven verwachting, zo heerlijk om met verf te gooien en ook lekker interactief. Hele leuke begeleiding van Michael:)

donderdag, 28 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Legendarisch!

Wij hebben als vriendinnen groep tijdens ons weekendje weg heel erg gelachen tijdens het maken van deze lipdub. We wilde last minute nog van liedje wisselen en dit was geen probleem. Dus dat was top! Hele leuke ervaring om te doen en het resultaat is onwijs leuk. Je heb de rest van je leven plezier aan dit beeld materiaal ;-)

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!

Super bedrijf! Alles was echt top geregeld. Eenwoord: TOPPER!!!!!
Ik zou elk bedrijf aanraden om door hun een activiteit te laten doen! Eten was ook prima!

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben het zeker naar onze zin gehad!!

heel fijn dat onze schoonzus toch mee kon doen ondanks haar handicap. Fijn dat jullie het lastige werk voor haar hebben gedaan.

donderdag, 21 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super grappig en gekke ervaring!

Want ik Duits ben, ga ik beter op Engels schrijven:
We had a wonderful time with Wilma's film-crew. We were a mixed group of 17 girls and had a great time making the lip dub. The organization of the event was very professional and questions were answered promptly and helpful. Making the clip was thanks to the well done organization very easy on our part (they had funny accessories, costumes, already divided song texts, ...). After finishing the clip, Wilma layered the music and made a credit (as well as bloopers) within a day.
I can only recommend it for everyone who wants to have a blast! Thanks a lot! :-)

woensdag, 20 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absolute aanrader!

Wij hebben al meerdere keren een skûtsje gehuurd inclusief schipper Dirk. Onwijs leuke ervaring. Naast het feit dat het een professioneel bedrijf is zijn het ook nog eens erg aardige mensen.

dinsdag, 19 maart 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01