starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Originele teamuitjes in de provincie Noord-Brabant

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 839 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 839

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen vond het super leuk!

Wij hebben een super leuke avond gehad waarbij iedereen het naar zijn zin had.

maandag, 15 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel! Zeker de moeite waard

Gespeeld met een groep van 11 pers. In drie teams. Alle elementen zijn virtueel, dus je moet wel goed je fantasie de vrije loop laten. Het is tot het eind spannend wie uiteindelijk het best gescoord heeft. Gespeeld in Arnhem. John geeft goede uitleg en na afloop ontvang je een leuke compilatie van de dagfoto's en score lijst

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk wordt je toch bloedje fanatatiek

Iedereen vond het er leuk

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele gave ervaring en een mooie dag in de buitenlucht

Afgelopen 27 juni 2019 hebben wij met alle collega's een dagprogramma gedaan in Heemskerk als teamuitje. Op het programma stonden de schapenworkshop en de wandeling met de boswachter. Wat een geweldige ervaring! Een hartelijk ontvangst bij de Kruisberg met koffie en gebak. Vele interessante verhalen van de Boswachter over het natuurgebied. En heerlijke lunch, om vervolgens met de schapen aan de slag te gaan. Een unieke ervaring die ook een spiegel voorhoudt als je daarvoor openstaat. Door goede samenwerking lukte het ons om de schapen te manoeuvreren door het weiland met de nodige hilarische momenten. Echt een aanrader!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima teambuilding!

Teambuildingsmiddag waarbij alles klopte. Vanuit Loetje in Breukelen gespeeld. Chaos in Breukelen!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Laagdrempelig

Als ik teamuitje zeg, schieten mijn collega's in de stress. Weer verplicht gek doen, zeker. Deze teambuilding pakte het anders aan. Iedereen deed prima mee, gewoon omdat het spel zelf leuk was. Werd ook leuk gebracht. Duimpje voor jullie.

dinsdag, 9 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij (Team Communicatie van de gemeente) moesten ons inbeelden dat de schapen inwoners waren die wij tot gedragsverandering moesten verleiden. Briljant gevonden.

Een hartstikke leuke workshop. Niet in de laatste plaats door de ontspannen en humoristische begeleiding van Pieter en Rob.

dinsdag, 9 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Toe aan eens iets anders, dan is dit echt een super leuk uitje !!

Leuk, leerzaam en gezellig. Samen met het team hebben wij veel van deze workshop geleerd, maar vooral ook heel veel plezier gaat.

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke, ongedwongen en interessante bierproeverij.

Pepijn heeft passie voor zijn werk en dat is te proeven!

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Toe aan eens iets anders, dan is dit echt een super leuk uitje !!

Goed

zondag, 7 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk om te doen; lekker buiten, veel lol en leerzaam over hoe je samenwerkt met je team.

Op een prachtige plek midden in de duinen ben ik samen met mijn Odion-team aan de slag gegaan met 12 schapen. Voor ons allen de eerste keer, dus we konden wel wat hulp gebruiken. Fijn dat de begeleiding ons stap voor stap vertelde hoe je door heel rustig en met constante afstemming de schapen kunt drijven. En gelukkig was er de Bordercollie die de schapen weer ophaalde als ze door ons van schrik waren weggerend. Deze schapenworkshop is echt een aanrader!

zondag, 7 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop: Versterkt op een inspirerende wijze de kracht van samenwerken in onze organisatie!

alle elementen over menselijk gedrag, druk zetten of volgen, zijn voorbij gekomen tijdens de workshop. Op een heel plezierige en laagdrempelige wijze geleerd als team maar zeker ook als individu.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Heel leuk om te doen. Wij hadden familiedag. Iedereen was enthousiast. Instructeur zelf was ook enthousiast in uitleg en begeleiding.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

We hebben enorm gelachen!
Wat een leuke workshop!
Ook hele leuke docent. Echt top!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

gaafste uitje ooit

Hoe paranoia kan je worden? HÉÉL paranoia! Je ontsnapt helemaal uit de werkelijkheid en je bent zo benieuwd wie er nu echt bij horen.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Neverrest bedankt en op naar de volgende!

Alweer de derde keer dat we met Neverrest een teamuitje speelde met steeds een andere afdeling. Ook deze afdeling vond het weer geweldig! Neverrest bedankt en op naar de volgende!

donderdag, 4 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige dag

Met onze teamdag een eigen lied opgenomen. Ontspannen sfeer waardoor we dachten allemaal heel goed te kunnen zingen.
Goede uitleg en leuk om een studio eens van binnen te zien. Erg profecioneel opgezet. Bedankt voor een leuke teamdag. Kwintes almere

woensdag, 3 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

gaafste uitje ooit

Zo maar een aantal reacties: “gaafste uitje ooit”, “ik hoop dat ik nog kan slapen vannacht, die man in black komt vast terug in mijn droom”, “ik dacht echt dat die blonde dame erbij hoorde!”

woensdag, 3 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een hit

We hebben lol gehad om onszelf. Toen ik het las dacht ik: dit is echt iets voor ons team. Klopte helemaal. Bedankt en we bevelen jullie aan.

dinsdag, 2 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk om te doen en mooi eindresultaat!

Klaas zorgt voor een hele relaxte sfeer en heeft voor iedereen een complimentje na elke verfsmijt-worp. Heel knap :-). Verder alles volgens afspraak en gewoon goed geregeld!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

9

In een middag kregen we een sterker team, kwamen kwaliteiten en leerpunten te voor schijn en bovenal hadden we veel plezier!!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een heerlijk begin van de dag!

We hebben met ons kantoor (advocaten) tijdens ons kantoorweekend een uur gelachen onder leiding van Martine. Het was een geweldig uur. Leuke oefeningen, veel afwisseling, kortom een succes! Iedereen was daarna opgewekt en enthousiast. Martine bedankt!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje voor iedereen geschikt!

We hadden een zeer diverse groep, die heel de middag heel intensief heeft samengewerkt door Neverrest. Na de filmvertoning werden de anecdotes verteld en werd er smakelijk gelachen!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

alleen maar gave reacties!

Wij kijken terug op een leuke dag, alleen maar gave reacties!
Bedankt voor jullie inzet en wie weet tot een volgende keer!

vrijdag, 28 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, afwisselende opdrachten, waarbij je met veel verschillende mensen aan het samenwerken bent.

Goed! Leuke, afwisselende opdrachten. Doordat je telkens van team wisselt, spreek je verschillende mensen. Iedereen was erg betrokken en enthousiast. Naast de momenten waarop je je goed moet concentreren, werd er tussendoor veel gelachen.

vrijdag, 28 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01