starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Originele teamuitjes in de provincie Noord-Brabant

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 957 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 957

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!

Niek heeft ons een enorm gezellige avond bezorgd. De vragen waren uitdagend en het spel is enorm interactief. Wat mij voornamelijk aansprak is dat je constant met een ander team speelt, waardoor je met iedereen moet samenwerken. Zeker een aanrader voor een gezellige avond, en wanneer je iets interactievers wilt doen dan een normale Pub Quiz.

woensdag, 23 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke avond

Perfecte activiteit om elkaar beter te leren kennen. Je speelt steeds in wisselende samenstelling en de punten tellen ook individueel waardoor er competitie is en je iedereen wat beter leert kennen. Goede verdeling van de soorten opdrachten, van kennis, vaardigheden tot vragen waarbij geluk ook een rol speelt. De begeleiding door Niek is lekker los maar toch professioneel. Topavond!

dinsdag, 22 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk genoten

We hebben een heerlijke ontspannen middag met elkaar gehad, veel geleerd over de Italiaanse keuken én lekker gegeten als afsluiting.

maandag, 21 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof!

Mike was erg enthousiast en heeft ons goed op weg geholpen! Super leuk om dit met elkaar te doen.

donderdag, 17 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt omdenken!!

De bar was geweldig! Net een oude bruine kroeg. Met verassende elementen. We waren met 20 man die verdeeld werden over de 3 escaperooms. We hebben daarna een heerlijk buffet met stamppot gehad. Gezellig bij het haarvuurtje.

dinsdag, 15 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een ontspannen/gezellige ongedwongen fotoshoot!

Het was een prettige fotograaf. Het was heel ongedwongen en relaxt. Er was een prettige sfeer onderling en ze wist goede ideeën voor de foto's. Nam hier echt de tijd voor, dus zeker aanrader!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarische middag met heerlijke winterbarbecue als afslutier

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. Ik ben zelf een behoorlijk expeditie-fan en was erg benieuwd of het spel aan mijn verwachtingen zou voldoen. Dat is gelukt! Hoewel ik de eetproef tijdens het spel niet heb doorstaan (meelwormen zijn tóch niet helemaal mijn ding), heb ik 's avonds wél genoten van een lekkere winterbarbecue. Warme glühwein, lekker eten... Net wintersport!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Wij hebben een erg leuke workshop gevolgd en lekkere drankjes en hapjes gemaakt voor bij de cocktail. Een aanrader.

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en luchtige workshop

Wij hebben deze workshop gevold met 55 personen. Ideale activiteit. Met collega's samen creatief zijn. Mike begeleidt de workshop op een leuke en actieve manier. Een aanrader!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend

Leuke, geweldige workshop! Mike maakt er een geweldige ervaring van!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fenomenaal

Erg gezellig gehad op het Grunopark met deze activiteit. Enorm gelachen met minute to win it en oude tijden herleeft met sjoelen. Super leuk als je met minder weer een gezellige middag wil hebben

vrijdag, 11 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een hele leuke, gezellige middag gehad.

De begeleiding van reginald was top en iedereen had een prachtig schilderij gemaakt en was verbaasd over eigen kunnen.

vrijdag, 11 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf, Ik heb Mars gedaan. Je waant je echt in de ruimte

Leuk uitje om te doen met je collega's. Daarna nog even wat gedronken om na te praten. We hebben het erg naar ons zin gehad. Was niet makkelijk!

donderdag, 10 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Laagdrempelig en vermakelijk!

Leuke activiteit voor een personeelsuitje met een gemêleerd publiek!

donderdag, 10 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Positieve geluiden

Ik hoorde positieve geluiden na afloop. Bedankt voor de begeleiding.

woensdag, 9 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een fantastische ervaring ! Ons team heeft er profijt van.Veel introspectie momenten beleeft via de schapen en fijne begeleiding door Pieter.

Wat ons betreft een 10. Inhoudelijk boeiend en heel leerzaam. En wat leuk om met de schapen te mogen werken. Gaaf.

maandag, 7 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een echte aanrader! Een enthousiaste, creatieve workshop met uitstekende begeleiding.

Wat een leuke workshop! Mike heeft ons duidelijk uitleg gegeven, wist een ieder te enthousiasmeren en heeft iedereen goed geholpen waar nodig bij de graffiti werken. Iedereen ging naar huis met een mooi kunstwerk.

donderdag, 3 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super kick start

Met ervaring in Argentijnse Tango kan ik best al wat volgen, maar miste ik nog flink wat basis in Salsa. Met 2 privé lessen van Marie ben ik super goed op weg geholpen.
Marie kent zowel de leiders als de volgers rol buitengewoon goed en heeft een scherp oog voor de details die mijn dansen kunnen verbeteren.
En niet onbelangrijk: ze doet dat met enthousiasme en vol overgave.

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Grappig

Aan het eind van de middag was iedereen nogal vergadermoe. Dit was een prima afsluiting. En bedankt voor de tip over de jeukwoorden op de homepage. Gaan we aanpassen.

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fascinerend

Geweldig leuk om in korte tijd iets waar je tevreden over bent op een wit doek te krijgen. Was echt blij met het resultaat. Het geeft echt een kick om samen met anderen iets te maken dat zoveel expressie heeft. Dank Reginald en assistent.

zaterdag, 28 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij kwamen echt in de kerstsfeer en hebben veel gelachen

Perfect uitje om het jaar mee af te sluiten

vrijdag, 27 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige dag gehad !

Leuke begeleiding ! Veel gelachen en zeker voor herhaling vatbaar!

donderdag, 26 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Voor het bedrijfsuitje van de Nijmeegse poppodia Doornroosje en Merleyn hebben wij Studio Redzji uitgenodigd op locatie. Reginald en zijn assistent waren niet alleen eerder op locatie dan wij, ze hebben zelfs eigenhandig de workshop al opgezet en overlegd met de beheerders van de locatie. Dit gaf al een perfecte eerste indruk, toen de workshop daadwerkelijk plaatsvond werd deze indruk alleen verder bevestigd. Fantastische workshop met een humoristische begeleiding en top service, iedereen si tevreden naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor een bedrijfsuitje!

woensdag, 25 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader! Iedereen van het team was betrokken en ontzettend enthousiast! Fijne / deskundige begeleiding ter plekke. De middag was TOP!

De afstemming, voorbereiding en informatievoorziening aan de voorkant was ook erg prettig.
Echt een aanrader!

maandag, 23 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Indrukwekkend en leuk! Nog beter dan verwacht

Echt een leuke dag vol verrassende inzichten. Vriendelijke, persoonlijke en enthousiaste begeleiding. Een aanrader!

zondag, 22 september 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01