starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Activiteiten in Limburg

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 802 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 802

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen vond het super leuk!

Wij hebben een super leuke avond gehad waarbij iedereen het naar zijn zin had.

maandag, 15 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel! Zeker de moeite waard

Gespeeld met een groep van 11 pers. In drie teams. Alle elementen zijn virtueel, dus je moet wel goed je fantasie de vrije loop laten. Het is tot het eind spannend wie uiteindelijk het best gescoord heeft. Gespeeld in Arnhem. John geeft goede uitleg en na afloop ontvang je een leuke compilatie van de dagfoto's en score lijst

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super handig, leuk en praktisch!

De kinderen waren enthousiast! Daar gaat het om! Het is een compleet kinderfeest, met veel plezier uitgevoerd!

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk wordt je toch bloedje fanatatiek

Iedereen vond het er leuk

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima teambuilding!

Teambuildingsmiddag waarbij alles klopte. Vanuit Loetje in Breukelen gespeeld. Chaos in Breukelen!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke, ongedwongen en interessante bierproeverij.

Pepijn heeft passie voor zijn werk en dat is te proeven!

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Heel leuk om te doen. Wij hadden familiedag. Iedereen was enthousiast. Instructeur zelf was ook enthousiast in uitleg en begeleiding.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

We hebben enorm gelachen!
Wat een leuke workshop!
Ook hele leuke docent. Echt top!

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

gaafste uitje ooit

Hoe paranoia kan je worden? HÉÉL paranoia! Je ontsnapt helemaal uit de werkelijkheid en je bent zo benieuwd wie er nu echt bij horen.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super feestje!!

Het was een super feestje!!

vrijdag, 5 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima pakketten

Prima pakket ontvangen, iets lichter voegsel was wel wat mooier geweest. Materialen waren ruim voldoende, erg fijn.

donderdag, 4 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Neverrest bedankt en op naar de volgende!

Alweer de derde keer dat we met Neverrest een teamuitje speelde met steeds een andere afdeling. Ook deze afdeling vond het weer geweldig! Neverrest bedankt en op naar de volgende!

donderdag, 4 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

gaafste uitje ooit

Zo maar een aantal reacties: “gaafste uitje ooit”, “ik hoop dat ik nog kan slapen vannacht, die man in black komt vast terug in mijn droom”, “ik dacht echt dat die blonde dame erbij hoorde!”

woensdag, 3 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk om te doen en mooi eindresultaat!

Klaas zorgt voor een hele relaxte sfeer en heeft voor iedereen een complimentje na elke verfsmijt-worp. Heel knap :-). Verder alles volgens afspraak en gewoon goed geregeld!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een heerlijk begin van de dag!

We hebben met ons kantoor (advocaten) tijdens ons kantoorweekend een uur gelachen onder leiding van Martine. Het was een geweldig uur. Leuke oefeningen, veel afwisseling, kortom een succes! Iedereen was daarna opgewekt en enthousiast. Martine bedankt!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Compliment!

Prima oplossing bij klein probleempje met te weinig steentjes, snelle reactie en het probleem werd zonder meer meteen opgelost. Compliment!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje voor iedereen geschikt!

We hadden een zeer diverse groep, die heel de middag heel intensief heeft samengewerkt door Neverrest. Na de filmvertoning werden de anecdotes verteld en werd er smakelijk gelachen!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

alleen maar gave reacties!

Wij kijken terug op een leuke dag, alleen maar gave reacties!
Bedankt voor jullie inzet en wie weet tot een volgende keer!

vrijdag, 28 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, afwisselende opdrachten, waarbij je met veel verschillende mensen aan het samenwerken bent.

Goed! Leuke, afwisselende opdrachten. Doordat je telkens van team wisselt, spreek je verschillende mensen. Iedereen was erg betrokken en enthousiast. Naast de momenten waarop je je goed moet concentreren, werd er tussendoor veel gelachen.

vrijdag, 28 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk aan het strand

Heerlijk aan het strand. Pittig bezig geweest waarbij alle vestigingen waren verdeeld over de teams. Na de prijsuitreiking en anecdotes heerlijk BBQen en nagenieten.

donderdag, 27 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke teammiddag gehad. Eindhoven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Hele leuke teammiddag gehad. Eindhoven zal nooit meer hetzelfde zijn!

donderdag, 27 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een zeer geslaagd evenement!

Bedankt voor een zeer geslaagd evenement!

donderdag, 27 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedereen had het goed naar zijn zin

Iedereen had het goed naar zijn zin

woensdag, 26 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Vanaf het aanvragen van de borchure tot aan de prijsuitreiking en terugkoppeling uitstekend contact met Neverrest gehad. Echt een aanrader!

woensdag, 26 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannende speurtocht door Haarlem

Spannende speurtocht door Haarlem. Weer eens iet anders dan het drukke, volle Amsterdam. Leuke stad en erg leuke opdrachten met prima begeleiding!

woensdag, 26 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01