starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Activiteiten in Limburg

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 27 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 27

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het spel zat goed in elkaar!

We hebben een ontzettend leuke middag in Westerpark gehad. Tof om de ander te spioneren, het moordwapen te achterhalen en je speurneus op te zetten. We hebben gelachen, gepuzzeld en heel veel gelopen....en gewonnen!

dinsdag, 10 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel! Zeker de moeite waard

Gespeeld met een groep van 11 pers. In drie teams. Alle elementen zijn virtueel, dus je moet wel goed je fantasie de vrije loop laten. Het is tot het eind spannend wie uiteindelijk het best gescoord heeft. Gespeeld in Arnhem. John geeft goede uitleg en na afloop ontvang je een leuke compilatie van de dagfoto's en score lijst

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagende quiz!

Gave quiz waarbij je de moordenaar gaat ontmaskeren! Onze hersenen werden goed aan het werk gezet en iedereen was erg fanatiek. Weer eens iets anders dan een normale escape room :). Aanrader!

donderdag, 15 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een geniale quiz!

Wat hebben wij gelachen met de businessclub van onze vereniging. Er zaten een aantal geniale filmpjes tussen en we hebben ons heel goed vermaakt. Ook leuk dat het niet alleen over voetbal ging maar echt over allerlei sporten. Echt een aanrader!

zaterdag, 10 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Leuke avond gehad! Goed in elkaar gezet, had er soms echter net iets meer van verwacht maar we hebben zeker hard gelachen.

maandag, 5 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond gehad!

De Andere Sportquiz was een groot succes vanwege de hilarische video's en de diverse onderwerpen. Het werd ook leuk gepresenteerd. Veel complimenten gehad!

zaterdag, 3 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke avond met veel humor en gezelligheid

Wij hebben een super leuke avond gehad met De Andere Sportquiz tijdens ons bedrijfsfeest!
Er zat veel humor in en het was gezellig. Vooral de diverse onderwerpen en vragen zorgden ervoor dat iedereen het naar zijn zin had.

maandag, 15 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke quizz

Wat een leuke quiz was dit. Het was een echte quiz en escape room in een. Het was een enorme uitdaging maar zeker de moeite waard om het ook een keer te doen. Wij waren enorm enthousiast.

zondag, 14 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Groot succes

De PubQuiz was een groot succes, leuke vragen en een goede afwisseling!

zondag, 12 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf!!

Door de goede speluitleg zaten we helemaal in het spel. Voor sommige leek het dan ook net echt haha. Het was zo leuk om te doen! We hebben geen moment spijt gehad van deze keuze (we twijfelde tussen verschillende uitjes). Mede door de begeleider was het een geslaagde middag!

maandag, 6 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Leuke quiz met verschillende soorten vragen om de moordenaar te vinden. Leuk om te doen met je bedrijfsuitje of met je vrienden groep!

donderdag, 2 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vette Quiz!

Super leuke quiz die goed in elkaar zit! Wij zijn uiteindelijk er achter gekomen wie de moordenaar is! De quiz is een echte aanrader!

vrijdag, 27 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een ervaring

Wat een leuke quiz! Echt een ervaring en een keer wat anders dan anders. T is ons gelukt om de moordenaar de pakken dat was een leuk resultaat voor een hele leuke avond!

donderdag, 14 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ervaring!

Wat een quiz! Dit is heel anders als andere quizen en juist daardoor zo gaaf. 2 uur lang genoten, uitdagingen aan gegaan en gelukkig de strijd van de andere 6 teams gewonnen. De presentatoren wisten de spanning er goed in te brengen!

vrijdag, 18 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Leuke opdrachten en vragen. Onze vrienden hebben het naar hun zin gehad. Bedankt.

vrijdag, 2 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Boogschieten

We hebben de bogen en de pijlen meegenomen toen we met groep 8 op kamp gingen. Tijdens de sportactiviteiten was het boogschieten een van de onderdelen. De kinderen vonden het super om mee te maken. Wij hebben het spel 'levend target' gespeeld. Goede communicatie, goede aflevering.

maandag, 24 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Groot succes!

Het partijtje van onze 11-jarige zoon was een groot succes, mede door het boogschieten. De jongens vonden het fantastisch om buiten in het bos in twee teams tegen elkaar te strijden. Verder zeer goede service. Aanrader!

donderdag, 6 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super service!

Als je een betrouwbaar bedrijf wil dat alles tot in de puntjes verzorgt, moet je hier zijn! Bij ons was de levering niet goed gegaan maar geen probleem: de eigenaren stapten in de auto en in een mum van tijd was het probleem opgelost en kon het feest zonder vertraging beginnen. Wat een helden!

donderdag, 6 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super service, succes gegarandeerd!

Wat een fijn bedrijf. Alles is tot in de puntjes verzorgd en gaat het niet zoals het moet dan worden kosten noch moeite gespaard om alles weer gladjes te laten verlopen. Wij hebben een top dag gehad!!!

donderdag, 6 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een geweldige ervaring

Veel van onze studenten hebben echt grenzen verlegd! Sommige kregen het al benauwd bij het idee om in een auto het water in te gaan. Maar doordat het geleidelijk en in hun eigen tempo werd opgebouwd zijn ze zelfs geblinddoekt achterin de auto gaan zitten. Super trots op onze studenten, dus echt een top training van jullie “Let us Train You!”

vrijdag, 5 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk vrijgezellenfeest!

Wij hebben een supergezellige dag gehad, mede door de begeleiding die gewoon super is. De armbandjes zijn ook erg mooi geworden.

donderdag, 16 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw!!!

Ons zoontje heeft een super gaaf Piratenfeest gehad! De kindjes keken hun ogen uit toen de kist open ging. Geweldig! Bedankt! Volgend jaar zeker weer!

vrijdag, 26 augustus 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk dinofeestje!

Hallo Joepie,

Wij hebben ook dit jaar weer een super leuk, compleet feestje gehad van onze Gijs. De kist is echt helemaal compleet.

Tot volgend jaar!

dinsdag, 1 december 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeemeerminnenfeestje

Wat een leuk thema, en wat een compleet pakket, het was in een woord, geweldig! De kids hebben genoten....!Het was echt af!Ook de jongens hebben zich heel goed vermaakt!

maandag, 22 juni 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeemeerminnenfeest

Onze dochter van net 5 jaar heeft enorm genoten met haar vriendinnen van het zeemeerminnenfeest. Wat een leuke middag hebben ze gehad! Er zaten zoveel spelletjes in om te doen dat we bijna te weinig tijd hadden. Echt super, volgend jaar weer!

woensdag, 6 mei 2015

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01