starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Activiteiten in Limburg

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 688 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 688

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gekke middag gehad!

Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn! Wat een leuke ervaring om een echt optreden te geven en petje af voor de mensen van Teambanding die je zo goed helpen. Echt een aanrader!

dinsdag, 16 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring!

Ik ben niet erg muzikaal, maar dat was absoluut geen probleem voor een geslaagde dag en performance :-). We kregen allen begeleiding op ons eigen niveau op een hele leuke en persoonlijke manier. Het is ontzettend gaaf om mee te maken hoe nu eigenlijk een band werkt en je op elkaar inspeelt. Heel leuk om als teamuitje te doen, vooral omdat je ook steeds in wisselende kleine groepen werkt.

maandag, 15 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Het filmpje is echt fantastisch geworden. Erg nagenieten.
We hebben hard gelachen om het filmpje op te nemen. De filmer nam onze ideeen van harte en voegde daar zijn professionaliteit aan toe. Zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest!

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch! Super concept!

Wij hebben genoten en de kinderen vonden het geweldig. Onze complimenten voor een zeer gaaf concept. Een absolute aanrader.

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring en iedereen deed heel enthousiast mee. Vol lof voor de begeleider, speelde goed in op de situatie.

Super activiteit, die ik zeker aanbeveel bij anderen.Wij hadden een familiegroep van 38 personen, die allemaal enthousiast meededen. Ook de mensen die niets met muziek hebben, waren heel enthousiast na afloop!

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kei leuke middag

Top voor een gezellige middag met teambuilding, hilariteit en gezelligheid.

dinsdag, 9 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer leuke ervaring!

Deze hamburgerworkshop is zeker een aanrader. Je gaat hierna nooit meer kant en klare hamburgers uit de supermarkt halen!
Wij hebben gekozen om met onze afdeling deze workshop op hun locatie in Klarenbeek te volgen en dat was geen verkeerde keus. Prachtige locatie!
Als openingen de award winning hamburger om de innerlijke mens te stillen en daarna kregen we uitleg over allerlei ingrediënten. Leuke feitjes die zeker van pas komen bij de wedstrijd die je houdt om de beste hamburger te maken.
Al met al super tof om dit te doen!

donderdag, 4 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg leuk!

Het was een gezellige avond en leuk om zo op een andere manier met je collega's in contact te komen

dinsdag, 2 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring voor beginners en ervaren muzikanten..!!

Superleuke middag gehad met ons hele team...! Op een leuke, simpele manier leer je in een paar uur om bekende rocknummers te spelen. Ook prima te doen voor mensen die nog nooit een instrument hebben vastgehouden. Iedereen vond het te gek..!!

maandag, 1 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg leuk en grappig!

Leuke combinate van feitjes, lachen en vragen over het bedrijf.

maandag, 1 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuke workshop!

Ver boven verwachting, zo heerlijk om met verf te gooien en ook lekker interactief. Hele leuke begeleiding van Michael:)

donderdag, 28 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Legendarisch!

Wij hebben als vriendinnen groep tijdens ons weekendje weg heel erg gelachen tijdens het maken van deze lipdub. We wilde last minute nog van liedje wisselen en dit was geen probleem. Dus dat was top! Hele leuke ervaring om te doen en het resultaat is onwijs leuk. Je heb de rest van je leven plezier aan dit beeld materiaal ;-)

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super grappig en gekke ervaring!

Want ik Duits ben, ga ik beter op Engels schrijven:
We had a wonderful time with Wilma's film-crew. We were a mixed group of 17 girls and had a great time making the lip dub. The organization of the event was very professional and questions were answered promptly and helpful. Making the clip was thanks to the well done organization very easy on our part (they had funny accessories, costumes, already divided song texts, ...). After finishing the clip, Wilma layered the music and made a credit (as well as bloopers) within a day.
I can only recommend it for everyone who wants to have a blast! Thanks a lot! :-)

woensdag, 20 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

handig zo'n feestkist!

Ik vond het een fantastisch iets zo’n feestkist. Je hebt een goed draaiboek om je aan vast te houden en de middag vliegt. Het is heel afwisselend en zeker voor de leeftijdscategorie rond 6/7 jaar is dit heel leuk. Ik zal het in de toekomst zeker nog eens doen.

dinsdag, 5 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Super leuk om te doen, vooral de afwisseling in verschillende schiet attributen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De presentator maakte veel grappen en wist er een top avond van te maken

Top avond!

donderdag, 28 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt hilarisch en de strijdlust komt echt naar boven op een hele leuke manier!

Was helemaal goed gegaan.

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super compleet ridders en prinsessenfeestje

Het was een geslaagd feestje. We hadden prachtig weer en de kinderen hebben veel buiten gespeeld. De spelletjes ipv binnen, buiten gedaan.
De kisten zijn echt super compleet! Voor herhaling vatbaar!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Waanzinnig swingende workshop met geweldige leider.

Ik zou een ieder deze workshop aanraden... Wat een sfeer.. Super grappig, super swingend.. gewoon super gezellig..

dinsdag, 26 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker een aanrader!

Gezellige quiz met leuke en afwisselende vragen.

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect georganiseerd!

Wij hebben vorige week de Big Music Quiz gespeeld met onze buurt in het buurthuis. De presentator zorgde voor een leuke sfeer. De opdrachten waren leuk en gevarieerd! Er zat zowel nieuwere als oudere muziek in wat het spel voor alle leeftijden leuk maakte. Het is zeker een aanrader!

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, niemand had ervaring met virtual reality maar door een zeer goede uitleg van de enthousiaste spelbegeleider werd iedereen snel op weg geholpen. Voor mij en onze collega's was het een zeer geslaagde dag. Al het contact met het bedrijf ging ook super, ik werd snel geholpen en wist zo meteen wat ik kon verwachten

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarische show!

Ik heb dit uitje verzorgd voor onze bewoners in ons bejaardentehuis. Wij spelen elke woensdag een normale bingo. We zochten eigenlijk een keer een andere variant. Die hebben we gevonden ook!! Wat was dit grappig! De presentatoren zorgde ervoor dat iedereen betrokken werd en zorgde voor een leuke presentatie. Het gaat nog dagelijks over de bingo en onze bewoners doen het liefste elke week voortaan de foute bingo! Grote complimenten naar het bedrijf hoe het georganiseerd is! Het spel is te spelen voor jong en oud en is zeker een aanrader

dinsdag, 19 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige avond en veel gelachen!

Leuke vragen! Presentatrice Claudia deed het ook hardstikke leuk.

vrijdag, 15 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat zat dit goed in elkaar!

Alles aan dit uitje was perfect. Het eerste contact met het bedrijf verliep zeer snel en goed. Ik werd vakkundig geholpen door de medewerker en vertelde mij wat het spel inhield. Wij hebben het spel gebruikt op onze teambuildingsdag voor verschillende filialen. Iedereen werkte goed samen en er was een leuke competitie gaande. De spelbegeleiders waren duidelijk en hielpen waar nodig. Alles zat goed in elkaar! ik zou dit uitje zeker aanraden aan vrienden en familie!

donderdag, 14 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01