starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen De leukste kinderfeestjes in de provincie Friesland

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 350 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 350

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijn dat alle spullen erbij zaten

De kinderen vonden het erg leuk en het was fijn dat alle spullen erbij zaten zodat elk kind haar eigen tasje had en ook mee kon nemen naar huis.

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super mega Mindyfeest

Het mega Mindyfeest was helemaal super!! Ik heb het al verschillende mensen aangeraden!
Volgende keer overweeg ik het weer te doen. Dankjewel!

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit

Ontzettend leuke mozaïek vormpjes te verkrijgen in kant en klare pakketten is echt geweldig voor een feestje. De meiden een instructie film v YouTube laten zien. Super activiteit!

dinsdag, 19 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top kinderfeest

Met 5 meiden op het kinderfeestje van onze dochter de letters 'love' beplakt. De dames waren super enthousiast. Resultaten zijn mooi! De bijgevoegde instructies waren heel duidelijk en de materialen fijn compleet! Tijdsindicatie klopte in ons geval heel goed dus top!

zondag, 17 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf en gezellig!

Super leuk uitje voor met vrienden/vriendinnen! Kan het zeker aanraden!

vrijdag, 15 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kei leuke middag gehad

Ik wil jullie bij deze eventjes laten weten dat het mozaïeken super geslaagd is!
De meiden hebben een kei leuke middag gehad. Top!!!

donderdag, 14 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd kinderfeestje

een zeer geslaagd kinderfeestjes en makkelijk om te doen

maandag, 11 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Origineel, actief, creatief en leuke foto’s als aandenken!

Wat een super leuk feestje! Op ons feestje gingen 2 groepen tegen elkaar strijden. Originaliteit en creativiteit van de kinderen kwam helemaal naar boven. Super enthousiast waren ze... tijd te kort eigenlijk. We hadden ze gerust nog een half uur-uur langer de toch kunnen laten lopen. Daarnaast kwam het competitie element helemaal naar boven. Op het einde de scores invullen en een winnend team bekend maken, hoe leuk is dat met een attentie voor het winnende team. Als herinnering hebben we super gave originele foto’s van de kids. Kortom, Een echte aanrader dus!

maandag, 11 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was super gaaf, nog leuker dan verwacht!

Ik vind het al jaren moeilijk om een leuk feestje voor jongens te bedenken. Dit was zo leuk. Vanaf moment 1 zijn ze actief bezig, en door de afwisselende, leuke opdrachten, ook niet meer te stoppen. Een dikke aanrader!

woensdag, 6 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De meiden hebben genoten

De meiden hebben genoten en de fotolijstjes zijn echt prachtig geworden!

woensdag, 30 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en goed

We hebben een leuke dag gehad.
De video was fantastisch.

Bedankt en tot de volgende keer.

maandag, 21 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De meiden hebben genoten

Bedankt

dinsdag, 15 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuk feestje gehad!

We hadden de superhelden-themakist besteld. Het feestje was zeer geslaagd, de kinderen hebben genoten! Heel leuk dat je zelf de kostuums kunt kiezen en de rest van de inhoud van de kist was ook zeer volledig, netjes en goed verzorgd. De communicatie verliep vlot, het op en neer sturen van de kist is prima verlopen. Al met al een aanrader!!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk feestje, en goede begeleiding.

Wat ik als ouder leuk vondt om te zien is dat er niet alleen werd gefreerunt maar dat de kinderen ook allemaal iets leerden. Het is een super mooie locatie en de leraren lieten ook nog spectaculaire dingen zien.
Een echte aanrader!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gaaf kinderfeest met hele enthousiaste kinderen en mooie kunstwerken mee naar huis.

De begeleiding was erg geduldig met kinderen en iedereen had een prachtige graffiti mme naar huis. Super stoere locatie ook als het regent goed te doen!

dinsdag, 1 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heelleuk

Ik vond het heel leuk en super goedkoop

dinsdag, 24 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was geweldig!

Alle kindjes vonden het prachtig! Kreeg ook allemaal appjes van de moeders dat de kids er niet over uitgepraat raakten en dat ze zo hebben genoten! Super leuk!
Dit was het eerste kinderfeestje van onze kids dus een beetje uitproberen. Maar dus super geslaagd! Volgend jaar maar eens naar een feestkist van jullie gaan kijken
:)

maandag, 23 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPER FEEST!! Graffitifun personal-artist Kinderfeestje

SUPER FEEST! VETTE AANRADER!!
Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun. Helder, duidelijk en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen! En zonder gedoe, alles werd compleet verzorgd.
Zonder te twijfelen hebben wij geboekt en wat eeen suppperrrrrrr feestttt is het geworden zeg!! ;)

woensdag, 18 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super geslaagd FotoFeestje

Een super geslaagd FotoFeestje gehad met vier stoere kerels. Ze hebben een topmiddag gehad.
Bedankt voor jullie enthousiasme .

dinsdag, 17 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top feestje

We hebben “niets is wat het lijkt” escaperoom gedaan. Twee uur lang zijn de kids bezig geweest met leuke, lekker pittige puzzels en goede filmpjes. De kids gaven aan een erg gezellig feestje gehad te hebben!

woensdag, 11 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Rules heeft vanuit zichzelf de gave om aan te voelen wat kinderen werkelijk nodig hebben. Zijn methode bij B-Better is zeer vernieuwend en een werkelijke aanrader.

maandag, 9 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Super leuk kinderfeestje gehad

maandag, 9 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk, en je werd goed geholpen.

Recensie van Sterre zelf, 10 jaar, die met haar vriendinnen haar verjaardagsfeestje vierde:
Het was heel leuk, je werd goed geholpen.
Het was heel gezellig.
De tasjes waren ook heel mooi geworden.
Aanvulling moeder van Sterre:
Liefdevolle begeleiding en in 2 uur tijd alle meiden superblij met hun zelfgemaakte leren tasje :-). Aanrader !

maandag, 2 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Onze kinderen hebben een onvergetelijk feestje gehad! Heel hartelijk bedankt.

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Kinderfeestje!

Super feestje gehad met de jongens en meiden van Graffitifun!
Leuk geregeld, ik kan dit alleen maar dik aanraden!

vrijdag, 26 juli 2019

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01