starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen De leukste kinderfeestjes in de provincie Friesland

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 327 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 327

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Onze kinderen hebben een onvergetelijk feestje gehad! Heel hartelijk bedankt.

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Kinderfeestje!

Super feestje gehad met de jongens en meiden van Graffitifun!
Leuk geregeld, ik kan dit alleen maar dik aanraden!

vrijdag, 26 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

4 ster

woensdag, 24 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het kinderfeestje was fantastisch!!

Zo makkelijk en zo goed geregeld. Helemaal top. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de bezorging en de guns waren een leuke verassing voor mijn zoontje die 7 is geworden.

dinsdag, 23 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

Super leuk en ontzettend leuke reacties van de kinderen en na het resultaat van de ouders.

vrijdag, 19 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

De kinderen hebben genoten ze waren allemaal helemaal trots op hun eigen resultaat
Bedankt cristallo

woensdag, 17 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Serene rust

Serene rust tijdens het knutselen met allemaal enthousiaste reacties van de kinderen zelf, maar ook de ouders.

dinsdag, 16 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een goed verzorgd, leuk en gezellig kinderfeestje!

De kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad en hebben mooie dieren van glasmozaiek gemaakt. Goed verzorgd met af en toe een hapje en een drankje. Erg leuk en niet duur!

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi matriaal

Genoeg steentjes mooi matriaal mijn dochter en haar vriendinnetjes waren helemaal blij

zondag, 14 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super handig, leuk en praktisch!

De kinderen waren enthousiast! Daar gaat het om! Het is een compleet kinderfeest, met veel plezier uitgevoerd!

donderdag, 11 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuk

Ik had dit feestje georganiseerd om een herinnering te maken aan een hechte vriendschap tussen 6 dames van 9 jaar. We voelden ons heel welkom, de sfeer was heel ongedwongen en nodigde de dames uit om allerlei dingen uit te proberen. Jacqueline had heel veel geduld, alles was bespreekbaar en ze begeleidde de meisjes op een leuke manier door de fotomomenten. De verzorging er omheen was ook een groot succes. We hebben uiteindelijk hele mooie foto's gekregen van de meisjes, zowel in groepsverband als alleen. Het zijn ook geen standaardfoto's maar lekker speels en met veel kleur. Ik zou dit feestje absoluut aanraden!

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super feestje!!

Het was een super feestje!!

vrijdag, 5 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima pakketten

Prima pakket ontvangen, iets lichter voegsel was wel wat mooier geweest. Materialen waren ruim voldoende, erg fijn.

donderdag, 4 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Coolste feestje voor mijn zoontje!

Coolste feestje vond mijn zoontje!
Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel geslaagd

Het was een gezellige middag. De meiden hebben zich vermaakt. Helaas hadden we iets tekort tijd om het geheel af te maken en daar had ik nog een werkje aan, maar het resultaat was heel geslaagd

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en goed. Super!

Niet te duur van alles wat

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig pakket!

We hebben genoten van het lasergame pakket. Het leent zich voor leuke en spannende spellen lasergame in verschillende spelvormen.
Wij hebben met leerlingen gespeeld op schoolkamp, binnen, buiten, in het donker en in het licht. Het heeft allemaal zijn dingen voordelen. De aparte activatiegun is goud, dit bespaart een boel 'zelf laden'.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt een feestje voor de meiden

Top!!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

She was fantastic

A perfect party for a 9 year old. Jacqueline was super patient with all the girls and made sure each one got personal attention ?. The birthday girl surely felt special ?

woensdag, 22 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Duidelijke instructies, mooie pakketjes met alles wat je nodig hebt, mooi resultaat

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor school gebruikt

Voor school gebruikt. Instructie filmpjes zijn ook heel duidelijk.

zondag, 5 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De kinderen vonden het geweldig!!!

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke ervaring.

Prima service en begeleiding. Ik beoordeel het met een 9

dinsdag, 30 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super goed verzorgd, elk detail klopt, mega pret als resultaat

Fantastisch, een voorbeeld voor veel bedrijven!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed voor te bereiden en groot succes!

Het feestje was een groot succes. De speurtocht superhelden is duidelijk en goed voor te bereiden evenals de knutselopdracht. De jongens vonden het een spannend avontuur!
Dank je wel. Ook voor de snelle en volledige verzending.
Ik heb jullie site aangeraden bij andere ouders!

donderdag, 25 april 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01