starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Citytour Proef Promenade - Maastricht Excursies

Wat ga je doen

Doe mee aan een smakelijke en afwisselende excursie in Maastricht, want tijdens de Proef Promenade  krijg je te maken met de heerlijkste lekkernijen die deze stad jou te bieden heeft.

Je krijgt een rondleiding door de gezellige binnenstad, langs het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein waarbij de eerste stop bij een gerenommeerde Maastrichtse chocolaterie zal zijn.

Vervolgens pakken wij uit door een bezoek te brengen aan de oudst roulerende watermolen van ons land. Hier zie je hoe ambachtelijk het er aan toe kan gaan en vliegen de broden en vlaaien je om de oren.

Als dat nog niet genoeg is daal je af in een unieke wijnkelder van meer dan 600 jaar oud, waar zo’n slordige 40.000 liter van deze goddelijke drank is opgeslagen. Bedrijfsuitje of groepsuitje? De Proef Promenade in Maastricht smaakt naar meer!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01