tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Praamvaren arrangement - sloepvaren op een grote, authentieke boot

Wat ga je doen?

Niets zo lekker als een dagje in de buitenlucht. Ook voor personeelsuitjes zijn de uurtjes op de boot een fijne bezigheid. Terwijl jullie genieten van de natuur, is er alle tijd om bij te praten.

Een praam is een soort schuit of boot met een platte bodem. Met onze motorpraam De Houthandel IV varen we door de nauwe slootjes van het mooie natuurgebied De Alde Faenen. De tocht duurt ongeveer twee uur en onderweg is er een tijd voor een verwarmend kruidenbittertje met koffie of thee.

Het praamvaren is uit te breiden naar een arrangement met een borrel en eten na. Of misschien lijkt het je wel leuk naast het varen ook andere activiteiten te doen, waaronder handboogschieten, vliegeren, voetbal, zwemmen etc.

Wij bieden vele mogelijkheden zoals pannekoeken bakken of soep koken op een eilandje met een vuurtje van sprokkelhout, palingroken, maar een barbecue of picknick aan boord of op de wal is ook zeker leuk.

Ook kan er een accordeonist mee aan boord voor de nodige gezelligheid, of live muziek in alle soorten en vormen. Maar een verhalenverteller, locatietheater of gids voor natuur- en cultuurbeleving is ook zeker de moeite waard.

Wij zijn uniek door ons brede aanbod in aanvullende activiteiten rondom het praamvaren, onze grote vloot (tot 150 personen) en onze prachtige authentieke SI-gekeurde pramen.

Informeer via onderstaand formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 17,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
2 uur
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01