starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Powerturnen op jullie eigen locatie

Wat ga je doen

Met twee personen zit je naast elkaar in een powerturn. Dit voertuig kenmerkt zich door het ontbreken van een stuur en is voorzien van twee motoren die de achterwielen afzonderlijk aandrijven.

Door meer of minder gas te geven met ieder een eigen joystick kun je de powerturn besturen. Alleen door op en top samenwerken zal je de finish halen. Wanneer je tegelijk evenveel gas geeft gaan jullie rechtdoor en als je gas terugneemt en de ander geeft gas dan maak je een bocht.

Alles is mogelijk met dit sensationele voertuig , op twee wielen wegrijden, tot wel 360 graden snel draaien en abrupt afremmen.

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of wat voor leuk uitje dan ook. Powerturnen staat voor actie, behendigheid en zal zorgen voor veel hilarische momenten.

Powerturnen is te verzorgen op iedere locatie in Nederland of op onze eigen locatie in Eindhoven. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01