tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Powertex Mixed Media workshop op locatie

Omschrijving

Met powertex maak je de mooiste decoraties. Het is een universeel medium, die je kunt aanbrengen op schilderijen of beelden. Wij combineren powertex met diverse materialen om zo tot de mooiste resultaten te komen. Voor deze workshop nemen we alle materialen mee naar jouw eigen locatie.


Je kunt kiezen om te werken met decoratieballen, een schilderij of een beeld. Powertex kun je niet alleen toepassen op verschillende stoffen zoals textiel en kant, maar ook op karton, krant en andere natuurlijke materialen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om je te begeleiden in het maken van jouw powertex kunstwerk en zijn hier zelfs voor gecertificeerd.

We geven deze workshop op jouw locatie in de provincies Utrecht, Gelderland, Flevoland, Friesland of Zeeland. Het enige wat je nodig hebt is voldoende ruimte voor de spullen en tafels die wij meenemen. Onze reiskosten komen bovenop de genoemde prijs. Laat hieronder snel weten waar, wanneer en met wie je wilt leren werken met powertex!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 27,50 tot € 47,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 25 personen
Vanaf 2,5 uur
Binnen
Mogelijk in de provincies: Friesland - Gelderland - Utrecht - Zeeland - Flevoland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01