tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Powerkiten in de Provincie Zuid-Holland

Powerkite uitjes die je de adem benemen! in de Provincie Zuid-Holland

Houd beide benen op het strand met een powerkite

Ga powerkiten als je lekker wilt uitwaaien en actief bezig wilt zijn op het strand. Ervaar de ongelofelijke windkracht en houd de bestuurbare vlieger in bedwang. Een ideale strandactiviteit, niet alleen individueel, maar zeker ook met groepen! Leuk als vriendenuitje of voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Inhoudelijke vragen over dit uitje? Kijk eens bij de meestgestelde vragen over powerkiten.

Met een powerkite workshop leer ook jij de touwtjes in handen te krijgen onder begeleiding van gedreven instructeurs. Voor het powerkiten kun je op talloze locaties aan de kust of elders terecht. Je kunt met kleine vliegers beginnen, maar je hebt ook vliegers tot wel 4,5 meter breed.

Deze sportieve en sensationele uitdaging kun je ook combineren met andere strandactiviteiten, zoals beachvolleybal, branding raften of zandsculptuur bouwen. Zo kom je aan het einde van een dagje strand super voldaan thuis, terwijl er ook voor een heerlijke lunch of barbecue gezorgd kan worden.

Filter 8 uitjes
Weergave:

Er zijn 8 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Zuid-Holland
Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Heerlijk stoeien met moeder natuur. Powerkiten is een uitdagende activiteit die voor jong en oud toegankelijk is. Je doet het bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stel uw eigen stranduitje samen tijdens onze "aanbieding strandmiddag". Tijdens dit leuke middagvullende bedrijfsuitje strand heeft u de keuze uit diverse actieve en (re)creatieve strandactiviteiten.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 4 personen
Den Haag, Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Voor actieve strandactiviteiten kun je met vliegeren en powerkiten je helemaal uitleven. Een ultieme uitdaging voor iedereen die van de combinatie strand en wind optimaal wil profiteren. Met Nasawings en matrassen in verschillende afmetingen leer je deze vliegers onder controle te houden.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Vliegeren, powerkiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden?

Tonen
Vanaf € 59,75 per persoon
20 tot 80 personen
Katwijk (ZH), Noordwijk (ZH), Noordwijk aan Zee, Wassenaar
Korte omschrijving

Vespatocht Noordwijk? Combineer een tocht op onze Italiaanse lifestyle scooters met een van de leukste strandactiviteiten...powerkiten! Uiteraard mag een afsluitende borrel en BBQ bij ondergaande zon niet ontbreken. Ideaal als bedrijfsuitje aan het strand van Noordwijk.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
10 tot 50 personen
's-Gravenzande, Westland
Korte omschrijving

Van sportief tot workshops en van land tot water activiteiten. Met meer dan 15 binnen- en buiten activiteiten zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje spectaculairder wordt dan ooit. Al is het racend in een blokart of met je team de golven bedwingen in een raft boot, het wordt zeker een onvergetelijk uitje. Door het aantal verschillende activiteiten is er altijd een alternatief programma mogelijk mocht het weer bepaalde activiteiten niet toelaten.

Tonen
€ 17,50 tot € 25,- per persoon
2 tot 150 personen
's-Gravenzande, Hoek Van Holland, Westland
Korte omschrijving

Heerlijk spelen met de weerselementen. Powerkiten is een uitdagende activiteit die voor jong en oud toegankelijk is. Outdoor Westland organiseert deze activiteit op het strand van Hoek van Holland, Scheveningen en 's Gravenzande.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
4 tot 150 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Powerkiten is vrij vertaald vliegeren met een krachtige vlieger. En dat is precies wat wij gaan doen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01