starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Powerkiten op het strand bij Noordwijk Events

Wat ga je doen

Vliegeren, powerkiten op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden?


Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al bijna 25 jaar de specialist in de organisatie van bedrijfsuitjes op het strand met o.a. de strandactiviteit vliegeren ofwel powerkiten.

Onder professionele begeleiding worden je een aantal technieken aangeleerd zodat je het powerkiten leert beheersen. Vliegeren kan met vliegers van 80 cm tot 4,5 meter breed, waardoor deze superleuke strandactiviteit voor iedereen toegankelijk is en je tijdens de 1,5 uur durende vliegerclinic kan genieten van deze fantastische ervaring.

Vliegeren (powerkiten) is de perfecte strandactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, vergaderbreak, vrijgezellenuitje of vriendenuitje. Daarnaast is het vliegeren (powerkiten) vrijwel met al onze andere activiteiten te combineren. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01