starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Powerkiten met optie Kitesurfen bij Castricum aan Zee

Wat ga je doen

Lekker powerkiten op het strand of zelfs de eerste stap zetten naar het kitesurfen? De powerkites besturen we op dezelfde manier als de vliegers waarmee we kitesurfen. Uiteraard beginnen we de dag met een duidelijke uitleg van onze ervaren instructeurs, we leggen uit hoe je de powerkites op een veilige en goede manier kunt besturen en natuurlijk hoe je er heel veel plezier mee kunt beleven.

We hebben voor deze activiteit verschillende maten kites beschikbaar. Voor de kleine kids onder ons of diegene die lekker rustig wil vliegeren, tot de mensen die alle zeilen bij willen zetten en over het strand voortgesleept willen worden. Kortom; we hebben altijd een vlieger die perfect bij je past. Zijn jullie klaar voor een actieve dag op het strand, en om alle zeilen bij te moeten zetten om de powerkites onder controle te houden?

Groepen van 6 personen of meer kunnen bij ons komen powerkiten. Liever de stap doorzetten en echt gaan kitesurfen? Dit duurt iets langer dan het powerkiten, maar natuurlijk is dit allemaal mogelijk! Neem contact op met ons en we maken in overleg een perfect passend programma.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01