starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Popquiz in meer dan 50 steden in Nederland en België

Wat ga je doen

Muziekfan? Dan is dit het uitje voor jou! De Popquiz is een middag of avond vol oude hits en muziekfragmenten, doorspekt met grappen en grollen. Probeer samen met je teamgenoten de juiste antwoorden te geven.

Natuurlijk heeft ieder zo zijn voorkeur voor bepaalde muziek en daarom mag u van tevoren zelf kiezen welk decennia u aan bod wilt laten komen: 60’s & 70’s, 80’s & 90’s, 2000 tot nu, Nederpop of divers. Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van bands als Queen, U2 of Acda en de Munnik. Of bent u van de generatie Britney Spears en de Backstreet Boys?

De vragen en muzieknummers worden in 1,5 uur op u afgevuurd door een enthousiaste showmaster. De popquiz is op elke gewenste locatie te spelen in Nederland en België.

Voor een meerprijs kunt u een 3-gangendiner of drankarrangement bijboeken.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan in welke stad je deze quiz wilt spelen.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01