starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Pop Quiz inclusief Diner

Wat ga je doen

Toets je popkennis met dit geweldige Pop Quiz arrangement, één van onze speciale uitjes met een muzikaal tintje waarbij jij je uitstekend zult vermaken.

Opgedeeld in teams kom je erachter hoe het met jouw muziekkennis is gesteld. Een hilarische strijd barst los op een gezellige locatie naar keuze, overal in Nederland en België, eventueel ook in het Engels.

Een professionele quizmaster legt het vuur aan je schenen en voelt je aan de tand door het stellen van muziekgerelateerde vragen. Het meest muzikale team wordt tot winnaar uitgeroepen.

Een bijzonder gezellige happening voor muziekliefhebbers van elk niveau. In combinatie met een heerlijk diner is deze popquiz als uitje niet alleen geschikt voor een stukje teambuilding, maar ook een ontzettend geslaagd quizarrangement als feestavond voor een bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01