tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Polderchallenge in Kamerik bij de Boerderij

Omschrijving

Voor iedereen die het oergevoel van het platteland wil beleven, hebben wij bij ons in Kamerik de Polderchallenge in het leven geroepen. Wanneer jullie als teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of als vrijgezellenfeest je gaan wagen aan dit challengeparcours, moet je over drie kwaliteiten beschikken, namelijk: snelheid, behendigheid en pure kracht.

Een zeer uitdagend polderspektakel onder professionele begeleiding, waarbij we eerst rustig aan doen met een warming-up en daarna uitpakken met niet minder dan 10 spannende hindernissen over een sloot, waarbij de moeilijkheidsgraad telkens ietsje wordt opgeschroefd.

Een unieke belevenis door de leuke en losse sfeer die gaandeweg ontstaat. Voor de Polderchallenge in Kamerik kun je het best oude, sportieve kleding en schoenen aantrekken. Zorg ook voor schone kleren voor na het douchen, want modder en klei horen erbij!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 20,50 per persoon
Vanaf 10 personen
2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01